2777
2789
عنوان

پوشک بچه هاا چقدنازک شدن!!!!!

214 بازدید | 22 پست

همش دارن نم پس میدن,من فقط مولفیکس استفاده میکنم,گرونترشده وانگار دولایه دسمال کاغذی روهم گذاشتن!

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ خدایامراقب پسرکوچولوم باش

عع اره پس منم هی میگم پس میده پس میده شوهرم میگ ن تو بد بستی این تاپیکو بش نشون میدم

خدایاشکرت که هر روز سه اتفاق عالی برام میفته😍😍خدایاشکرت که لیزر کردم😍😍😍😍😍😍😍😍😍خدایاشکرت دندونامو خوشگل کردم😍😍😍😍😍😍خدایاشکرت ک ب لطف خودت سه جفت کفش گرون باسه جفت کیف ستش که مارک و گرون هستن خریدم😍😍خدایاشکرت که میکرونید لینگ انجام دادم😍😍خدایاشکرت که به لطف خودت یک شغل عالی که عاشقشم پیدا کردم با درآمد عالی😍😍😍😍😍😍😍خدایاشکرت که به لطف خودت ماشین خریدم و گواهینامه گرفتم😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍خدایاشکرت که به لطف خودت خونه خریدم عااالی😍😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منکه ببم میبندم پس نمیده

یه توپ دارم قلقلی نیس   سرخ و سفید و آبی نیس   میزنم زمین صدا میده.  سوراخه و هوا میده من این توپو نداشتم.   پول از قلک برداشتم   رفتم یکی خریدم.  نتیجه اش رو دیدم.  بابام بهم کتک داد.  گریه کردم پفک داد 

من مای بی بی میذارم هر وقت پی پی بکنه باید تمام لباساشو بشورم همون موقع خب پوشک نبندم کمتر دلم میسوزه. همش زیر سینه ام شسر میخوره پی پی میکنه با شدت و پس میده. سه ماهش تموم شد دیروز

طراح طلا و جواهر و زیورآلات @maryrauf

کیفیت مای بی بی پایین اومده تازگیا زیاد پس میده . اما من از همه موارد بارلی و مرسی رو ترجیح میدم قیمتشون هم به نسبت مناسبتره و قالبشون بزرگتره مثلا ۴ مرسی و بارلی اندازه ۵ مای بی بی و مولفیکسه، هم کیفیتشون خوبه و تغییر نکرده تو این مدتی که من استفاده میکنم.

من مای بی بی میذارم هر وقت پی پی بکنه باید تمام لباساشو بشورم همون موقع خب پوشک نبندم کمتر دلم میسوز ...

خی بد میبندی لابد. پسر منم هشت ماهشه دو روز یبار پیپی زیاد میکنه اصلا نمیزنه بیرون. 

یه توپ دارم قلقلی نیس   سرخ و سفید و آبی نیس   میزنم زمین صدا میده.  سوراخه و هوا میده من این توپو نداشتم.   پول از قلک برداشتم   رفتم یکی خریدم.  نتیجه اش رو دیدم.  بابام بهم کتک داد.  گریه کردم پفک داد 

تو بارداریم دوبسته گرفتم,بااونایی ک الان میگیرم فرقش زمین تااسمونه  

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ خدایامراقب پسرکوچولوم باش