2777
2789
عنوان

وضعیت مالی متوسط واوردن بچه دوم

495 بازدید | 16 پست

سلام خانوما ما وضع مالی متوسطی داریم وشاید رو ب پایین الان بچه دوم باردارم و وقتی میبینم هزینه ها اینقدر زیاده میترسم از اینکه تصمیم ب اوردن این بچه گرفتم .ایا کسایی هستن ک با وضع مالی متوسط رو ب پایین بچه دوم اورده باشن و ایا از پسشون بر میایین و بعد از اومدن بچه دوم زندگیتون چطوری شده؟

خدا حتما میخاسته مرا خوشبخترین زن جهان کند که شما را افریده😍#نازگل💖#سوگل💖#رُزگل💖

منم وضعیتم مثل شماس.....ماه قبل اقدام‌کردم....فقط به فکر خونه هستم .....بقیش حله

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام، عزيزم ديگه شما كه بارداري الان،ديگه دير شده فكر كردن به هزينه ها و اينا. من خودم ٣٠ سالمه و ه ...

اره ولی اصلا هزینه ها ادمو ب وحشت میندازه بخصوص ماها ک جز قشر ضعیف مالی ب حساب میایم .الان کتری نمیتونم بکنم ولی خب میخاستم ببینم اونایی ک تجربشون دارن بعد از اومدن بچه وضعشون چطوری شده 

خدا حتما میخاسته مرا خوشبخترین زن جهان کند که شما را افریده😍#نازگل💖#سوگل💖#رُزگل💖
منم وضعیتم مثل شماس.....ماه قبل اقدام‌کردم....فقط به فکر خونه هستم .....بقیش حله

برا بچه دوم اقدام کردی؟

من تو خونه پدر شوهرم زندگی میکنم با این گرونی نمیتچنم فکر خونه مستقل باشم 

عزیزم از نظر اقتصاددانان هزینه یک بچه و دو بچه تقریبا مساویه. اگه خاستی برو مقالات مرتبط رو مطالعه ک ...

یعنی چی متظرتون نفهمیدم 

هرچقدبهش فک کنی فقط استرس ونگرانیت بیشترمیشه،دیگه کاریه که شد بسپاربه خدا وزمان

توکل بر خدا .ممنون

برا بچه دوم اقدام کردی؟ من تو خونه پدر شوهرم زندگی میکنم با این گرونی نمیتچنم فکر خونه مستقل باشم&n ...

آره......اصلا فکر گرونی نباش.الان تو دلته...نمیدونم من چرا اینقدر ریلکسم...تنها چیزی که اذیتم میکنه همون خونس.....

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

حالا که باردار هستی بسلامتی دیگه استرس به خودت راه نده 

بالاخره همین که مستاجر نیستید خیلی خوبه 

ایشالا اوضاع بهتر هم میشه 

وقتی بچه دارمیشوید اجازه میدهید بخشی از قلبتان تا ابد بیرون از سینه بتپد
حالا که باردار هستی بسلامتی دیگه استرس به خودت راه نده  بالاخره همین که مستاجر نیستید خیلی خوب ...

انشالله ممنون دوست خوب

آره......اصلا فکر گرونی نباش.الان تو دلته...نمیدونم من چرا اینقدر ریلکسم...تنها چیزی که اذیتم میکنه ...

پناه ب خدا .منم دوس دارم مستقل باشم با پدر شوهر خیلی اذیت میشم .انشالله شما هم صاحب خونه میشید