سلام خانوما ما وضع مالی متوسطی داریم وشاید رو ب پایین الان بچه دوم باردارم و وقتی میبینم هزینه ها اینقدر زیاده میترسم از اینکه تصمیم ب اوردن این بچه گرفتم .ایا کسایی هستن ک با وضع مالی متوسط رو ب پایین بچه دوم اورده باشن و ایا از پسشون بر میایین و بعد از اومدن بچه دوم زندگیتون چطوری شده؟
خدا حتما میخاسته مرا خوشبخترین زن جهان کند که شما را افریده😍#نازگل💖#سوگل💖#رُزگل💖
منم وضعیتم مثل شماس.....ماه قبل اقدامکردم....فقط به فکر خونه هستم .....بقیش حله
برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
سلام، عزيزم ديگه شما كه بارداري الان،ديگه دير شده فكر كردن به هزينه ها و اينا. من خودم ٣٠ سالمه و ه ...
اره ولی اصلا هزینه ها ادمو ب وحشت میندازه بخصوص ماها ک جز قشر ضعیف مالی ب حساب میایم .الان کتری نمیتونم بکنم ولی خب میخاستم ببینم اونایی ک تجربشون دارن بعد از اومدن بچه وضعشون چطوری شده
خدا حتما میخاسته مرا خوشبخترین زن جهان کند که شما را افریده😍#نازگل💖#سوگل💖#رُزگل💖
برا بچه دوم اقدام کردی؟ من تو خونه پدر شوهرم زندگی میکنم با این گرونی نمیتچنم فکر خونه مستقل باشم&n ...
آره......اصلا فکر گرونی نباش.الان تو دلته...نمیدونم من چرا اینقدر ریلکسم...تنها چیزی که اذیتم میکنه همون خونس.....
برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔