2777
2789

سلام

بچه م , یه دو ماهی هست لپاش قرمز میشه و جدیدا دیدم رو دستاشم هم شده , اوایل فکر میکردم شاید بخاطر دندون دراوردن باشه ,الان بچه م شش ماهشه و شروع حساسیتش تقریبا  سه ما و نیمه ش بود. 

اول بردمش دکتر پماد derm aid داد  .دکترش رو عوض کردم بهم گفت این حسلسیت غذاییه ,پرهیز از لبنیات داد.اما اثری نداشته .

با یکی از دوستام که حرف زدم او پسرش ده ماهش بود  میگفت  من همه کاری کردم من اما خوب نمیشه پسرم.دیگه مجبوری بهش شیر نمیدم ,شیرخشک رژیمی میدم بهتر شده.

ببین به چی حساسیت میده دختر منم دور دهنش قرمز شد اصلا با کرم دکترش خوب نشد بردم دکتر پوست کرم داد خوب شد

چند روز پیشم یکم حلوا شکری دادم بهش دوباره اونطوری شد شربت حساسیت دادم یکم بهتره 

ناز دخترم تو زیباترین نغمه ی عاشقانه ی منی❤🥰❤

نه بابا لپای پسر منم نه ماهگی قرمز شد همینطور پشت گردنش و دور لباش هر چی که تو همدان دکتر بود بردیم هر کی یه پمادی میداد و هیچ اثری ام نداشت هر کس میرسید میگفت واااای چیه لپ پسرت باشوهر و مامانم بردیمش تهران یه دکتری بود فقط سا شنبه بعداز ظهرا میومد مطب تا درو باز کردیم صورت بچه رو دید گفت دیگه تا هفت سالگی به هیچ عنوان نه پرتقال بهش بدین نه نارنگی هیچ پمادی ام نداد یه هفته پرتقال ندادم کلا خوب شد برا همیشه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من پسرم از شش ماه حساسیتش شروع شد دکتر خاتمی معروف گفت الا و بلا به پروتیین گاو حساسیت داره و من میدونستم ندارد.بردم دکتر میر قاضی سعید برایش آزمایش نوشت که معلوم شد به ۱۵ ماده غذایی حساسیت داره.گذشت تا یک سالگی ولی دکتر می‌گفت بجز شیر هییچی نخوره که واقعا سخت بود.منم بردمش طب سنتی که گفت درمان آلرژی مواجه بدن با عامل آلرژی راست.و این شد که پسرم با طب سنتی خوب شد و الان همچی میخوره

تیرماه اسلیو انجام دادم.اگه سوالی دارید خوشحال میشم کمکتون کنم.وزن اولیه۱۰۷ و وزن یک ماهگی عمل۹۲

حتی آلرژی به بادام و ماهی که تا نود درصد موارد از بین نمیره برا پسر من خوب شد الان یه ماهی رو تنهایی میخوره

تیرماه اسلیو انجام دادم.اگه سوالی دارید خوشحال میشم کمکتون کنم.وزن اولیه۱۰۷ و وزن یک ماهگی عمل۹۲

پسرم الرژیش از راه اسهال. و استفراغ بود.انقدر کم کم موادی که حساسیت داشت بهش دادم که بدنش عادت کرد دیگه اون ماده. غذایی رو عامل بیگانه نمییدیید