2777
2789
عنوان

راهنمایی کنید.اموزشی

114 بازدید | 16 پست

سلام 

من 33 سالمه.یه بار لیسانس گرفتم مهندسی کشاورزی دانشگاه دولتی خونده بودم سال ۸۶  فارغالتحصیل شدم اما به رشتم  علاقه نداشتم اصلا.دلم میخواد پرستاری بخونم.دوباره باید کنکور بدم؟ یادم رفته بهم بگین کی باید ثبت نام کنم چه مدارکی میخواد.اینم بگم دیپلمم نمیدونم اصلا کجاست؟ آیا برای ثبت نام دیپلم میخواد؟ به نظر شما خوبه که با دوتا بچه چهار و دوساله میخوام درس بخونم؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به امسال که نمیرسی یعنی بخای از الان بخونی قبول نمیشی.از الان بخونی شاید سال نود و نه قبول بشی تا فارع تحصیل بشی سی هشت سالته.نمدونم قانون سن استخدام پرستاری چقده به بیمارستان خصوصی میرسی.

به امسال که نمیرسی یعنی بخای از الان بخونی قبول نمیشی.از الان بخونی شاید سال نود و نه قبول بشی تا فا ...

قبل از اینکه دولتی بخونم آزاد قبول شده بودم توی استانمون نفر چهارم شده بودم مامایی. اما هزینه اش زیاد بود نتونستم ‌.الان شرایط مالیشو  دارم اما...

عزیزم اگر الان کاری نکنی وقتی ۳۸سالت میشه میگی چرا سالهای قبل کاری نکردم . بشین بخون همش ب تللش خودت بستگی داره . اگر همه توانت رو بذاری و بکوب بخونی۹۸ قبولی، نشد ...عیبی نداره چون ب زیست اشنایی نداشتی میتونی ۹۹بخونی، ولی حتما۹۸ قبول شو جای چون و چرا نذار 

قبل از اینکه دولتی بخونم آزاد قبول شده بودم توی استانمون نفر چهارم شده بودم مامایی. اما هزینه اش زیا ...

الان مهمه اون دوره نه.اللن کنکور سراسری سخت شده.من خودم.رتبم به دوره شما دوهزار خرده شد الازیست و شیمی فیزیک و ریاصی یادم رفته..اامید داشتن خوبه ولی امید واهی نچبه امسال امید نداشته باش چون چند ماهه فقط وقت باید بزاری درسا یادت بیاد تا تست زدن ایناهم به کنار.

الان مهمه اون دوره نه.اللن کنکور سراسری سخت شده.من خودم.رتبم به دوره شما دوهزار خرده شد الازیست و شی ...

الان کنکور اصلا سخت نیس.دوره ما هجوم داوطلب .تعداد بالا.الان به نظرم درستش کن ساده تره.توی دانشگاه ریاضی و امارم a بودزیست هم مبنای درسام. ولی مردد  هستم

یعنی سنم بالا رفته نمیشه😭

ب بعضي حرفها توجه نكن عزيزم تو دانشگاه دولتي درس خوندي با كسي ك ديپلم داره دنيا و انگيزه هات فرق داره

من سنم از تو بيشتر هست دوباره دارم ليسانس ميگيرم

اما ب اين فكر كن ك دوباره درس خوندن براي اشتغال خوب هست 

و شرايط كاري پرستاري واقعا سخت هست ببين اونو ميتوني كنار بياي

ثبت نام همين نزديكي ها هست سايت سنجش تا چند روز پيش ك هنوز شروع نشده بود 

مدرك ديپلم رو الان نميخاد فقط معدلت رر ميخاد

يعني كي دنيا تموم ميشه    حالا ك چي مثلا مثال  امروز اعصابم خرده دلم ميخاد بزنم شل و پل تون كنم    

[QUOTE=77950849]الان کنکور اصلا سخت نیس.دوره ما هجوم داوطلب .تعداد بالا.الان به نظرم درستش کن ساده تره.توی دانشگاه ر همیشه تعداد بالا نشونه سخت بودن نیست الان خود کنکور سخت تره.یه یه ماهی شروع کن بخون.ببین چطوره صرر نمکنی.

الان کنکور اصلا سخت نیس.دوره ما هجوم داوطلب .تعداد بالا.الان به نظرم درستش کن ساده تره.توی دانشگاه ر ...

الان هم براي رشته هاي پرمتقاضي همونقدر حتي بيشتر سخت هست

اگه ميخاي قبول بشي بايد واقعا بخوني  تا نتيجه بگيري

نه ك نصفه بخوني و اذيت بشي نتيجه هم نگيري

يعني كي دنيا تموم ميشه    حالا ك چي مثلا مثال  امروز اعصابم خرده دلم ميخاد بزنم شل و پل تون كنم