2777
2789
عنوان

تورم غدد لنفاوی نوزاد

312 بازدید | 7 پست

دوستان میشه راهنماییم کنید خیلی نگرانم هفته پیش توی گردن و پایین سر نینیم دوتا غده ریز پیدا کردم که بردم دکتر گفت چیزی نیست غدد لنفاویشه که ممکنه برای واکسن بدو تولدش متورم شده باشه گفت اگه بزرگ شد و چرک کرد بیارش الان دیدم پشت گوش راستشم زده خیلی نگرانم نمیدونم چی کار کنم هیچ علائمی هم نداره سرما هم نخورده نمیدونم چرا اینطوری شده😔

سوگل و سونیا نفسهای مامان🩷🩷
طبیعیه من نمی دونم چه واکسنی به بچه ها می زنن همینجوری میشه مال دختر منم شده بود بعد از 2 سالگی کم ک ...

واای مرسی عزیزم خیلی استرس داشتم😔 تازه بازوشم جای واکسنش یه جوش چرکی زده بود خوب شد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واای مرسی عزیزم خیلی استرس داشتم😔 تازه بازوشم جای واکسنش یه جوش چرکی زده بود خوب شد

سلام عزیزم خوبی ببخش بچه شما خوب شد اخه دختر من ۱۰ماهشه یکم بالاتر از گردنش یه توده نرم اندازه نخوده دکتر گف غده لنفاوی هس...

بعد از یه سقط خدا تو عید غدیر یه هدیه بهم داد..خدایا شکرت..خدایا توکل به خودت..بــــر خـــلاف تـــفــڪر مــلـــت...√√💓چـــادریــــهـــا عــــاشــــقـــتـــرنــــد...√√💓
سلام عزیزم خوبی ببخش بچه شما خوب شد اخه دختر من ۱۰ماهشه یکم بالاتر از گردنش یه توده نرم اندازه نخوده ...

سلام عزیزدلم بله دخترم الان نزدیک ۶ سالشه و کاملا برطرف شده ولی دکتر به من گفته بود چربی هستش و جذب میشه که شد خداروشکر

سلام عزیزم خوبی ببخش بچه شما خوب شد اخه دختر من ۱۰ماهشه یکم بالاتر از گردنش یه توده نرم اندازه نخوده ...

ینی دکتر اول گفت ممکنه لنفاویش باشه ولی یه دکتر دیگه که بردم گفت چربی و جذب میشه

ینی دکتر اول گفت ممکنه لنفاویش باشه ولی یه دکتر دیگه که بردم گفت چربی و جذب میشه

ممنون که جواب دادی مال دختر من رو هم گفت مشکلی نداره حال امروز عصر نوبت سونوگرافی داره ببینم چی میگن.

بعد از یه سقط خدا تو عید غدیر یه هدیه بهم داد..خدایا شکرت..خدایا توکل به خودت..بــــر خـــلاف تـــفــڪر مــلـــت...√√💓چـــادریــــهـــا عــــاشــــقـــتـــرنــــد...√√💓
ممنون که جواب دادی مال دختر من رو هم گفت مشکلی نداره حال امروز عصر نوبت سونوگرافی داره ببینم چی میگن ...

نگران نباش عزیزم انشاالله چیزی نیست بیشتر این مشکلات تا دو سالگی برطرف میشن☺️