2777
2789

سلام من دو سال و چندماه است اقدامم

این ماه دکتر برام قرص و امپول داد تو سونو هم فولیکول هام ۲۲ ۲۰ ۱۸ و کوچیکتر بودن.

ماه قبل تاریخ ۹ پری شدم یعنی ۵ روز مونده بود

دیروز قبل از ظهر محکم خوردم زمین

بعدش تا شب رفتم کلاس اونجا هم خیلی سرد بود اول خیلی ترشح اومد بعد توی ترشحاتم کمی خون بود. و همچنان زیر دلم درد میکرد

شب اومدم خونه استراحت کردم اما بازم پریود نشده بودم یعنی خیلی کم لکه داشتم .از صبح پریود شدم😢

سابقه نداشتم پریودی جلو بیوفته سابقه عقب افتادن داشتم.

من تو این شهر تنهام مامانم یا مادرشوهرمم نیست راهنمایی کنه.  بی تجربه هم هستم.

تعداد رای : 14
نظرسنجی
بلی
1
7%
خیر
13
92%
❤                                    

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فک نمیکنم درگیرش نشو

خدایا شکرت🙏                                      ذخیره تخمدانم کمه اگه سوالی در این مورد داشتین تاپیک آخر خودم بپرسید جواب میدم.     👇🏻👇🏻👇🏻                                              👨‍👩‍👧                                    بدن پس از زایمان عزیز من!                                      اول از همه من از تو متنفر نیستم، برعکس، من خیلی بهت افتخار میکنم.   تو یک انسان کامل رو در خودت رشد دادی، او را گرم و ایمن نگه داشتی و به او اجازه دادی تا رشد کند، سپس با شجاعت و از خود گذشتگی او را رها کردی تا به دنیا بیاید.   تو اورا تا زمانی که توانستی تغذیه کردی و من به این افتخار میکنم!!!         تو شکست نخوردی، تو کارهای شگفت انگیز انجام دادی... ممکن است متفاوت از گذشته باشی، اما زشت، آسیب دیده یا زخمی نیستی...     تو زیبا هستی و من به تو افتخار میکنم❤️

جلو انداختن بخاطر استرس عادیِ

من خودم ماهی که باردار بودم قبل از اینکه بفهمم باردارم خبر اومد برادرم با صورت خورده رو سرامیک با گریه و لرز رفتم بیمارستان

بعدش چند روز بعد برق نبود تو راه پله خونمون از ۴ تا پله خوردم زمین

بعد خبر اومد فامیلمون که سرطان داشت فوت کرد دقیقا همون روز من بی بی زدم و باردار بودم  الانم بچه م بعلمه

ان شاالله شماهم به زودی صاحب یه کوچولوی ناز بشی

دخترانم... رها ❤ و تو راهی💋

من فک نمیکنم بوده باشی البته نظر من طبق تجربیات و شنیدهام از بقیه...حتی از دکترهام شنیدم بچه سالم با دو هم نمیافته

به امید اون روزی که دنیا بیایی و من محکم تو آغوشم بگیرمت و بیاد تمام لحظاتی که منتظرت بودم گریه کنم.فرزندم.