2777
2789
سلام عزیزم. برای درمان انحراف چشم حتما برو پیش بهترین دکتر چشم. من بچم مشکل استرابیسم داشت بردمش پیش ...

عزیزم شما کدوم شهری این دکتری که میگی کدوم شهره الان بچه ت با عمل چشمش خوب شد؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برادرزاده ی منم انحراف چشم داشت بردنش پیش دکتر پریسا نخعی باید عمل میکرد عملم پیش خودشون انجام دادن خداروشکر الان خوب شده حتما زودتر برید پیش یه چشم پزشک خوب من شماره مطب دکتر نخعی رو هم میذارم براتون اینجا 09197502010

من نوه خالم انحراف چشم داشت بچه فقط خدا رحم کرد زود فهمیدند خدا خیر بده دکتر آرش میرمحمد صادقی، با عینک بچه اوکی شد اصلا کارش به جراحی نکشید فقط یکسری کار هم گفته بود که تو خونه انجام بده یکم باید مادر حوصله کنه با عینک خوب میشه بچه.