2777
2789

دوستای عزیزم سلام..ما در حال تعمیرات خونه مون هستیم.کل زندگیم بهم ریخته ست..پارکت کردن خونه؛رنگ و کاغذ دیواری ....

امروز عصری هم قراره بیان برای کندن کابینت های قدیمی و نصب کردن کابینتهای جدید..

من یه بچه دو ساله دارم.خودتون هم میدونید که بچه کوچیک چقدر دردسر داره و باید مراقبش بود..

خالا توی این آشفته بازار مادرشوهرم دیشب ز زده که با پدرشوهرم دارن میان خونه..شوهرمم بش گفت خونه بهم ریخته ست و حتی جای خودمون هم نیست..ولی باز هم گوشش بدهکار نبود و از روی فضولی که میخواد ببینه خونه ممون چجوری شده باز هم گفت اشکال نداره.میام..

بخدا دارم دق میکنم.من تا از سرکار برسم خونه ساعت 5ونیم عصر شده..خونه وحشتنااااک نامرتبه.بچه بهونه گیره و توی دست و پامه.

پدرشوهرم پیر و مریضه و بخاطر قرص هایی که میخوره همه ش میخوابه..اعصاب سروصدا نداره.میخوان بیان کابینتها رو نصب کنن،،

سروصدا بپا میشه..پدرشوهرم هی نق میزنه..مادرشوهرمم فضول و مداخله گره.حالا هی میاد میگه اینکارو بکن،،|اون کارو بکن.

شوهرمم تا مادرش ی چیزی بگه ازینرو به اونرو میشه..بخدا بخاطر اومدنشون ناراحت نیستم..فقط الان شرایط بده..

اصلااا آمادگی پذیرش مهمان ندارم

توروخدا بگید چکار کنم

نیکی چو از حد بگذرد،،نادان خیال بد کند..

پذیرایی نکن😐

اگه گل بودم حالا شبو روز خارم بدون تو بدون تو    جمادی الاول خاص جذاب    😎طُ” ♥️ قَشَنگ تَرین تیترِ زِندِگےِ مَنی ♥️میگن اگه دیدی خدا همه ی در و پنجره هارو بسته گلایه نکن شاید اون بیرون باد و طوفان سختی باشه.و خدا هیچوقت بد بنده هاشو نمیخواد .پس امیدت به خدا باشه❤پسرم❤نا رفیقا از زندگیم حذف میشن 💜💯☝️My Love Is💞 Mehri💞

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زنگ بزن بهش بگو مامان جون پس شما چند روز دیگه بیاین که امروز کابینتا تصب میشه بابا اذیت نشن چون خیلی سرو صداس.‌

کلا هم وقتی اومدن ابدا در قید و بند پذیرایششون نباش و به کارای خودت برس و بچت. شامو اینا هم به عهده سوهرت بزار

خدایا همون که تو میخوای درسته. ولی یکمم اونو که من میخوام به خوشی قاطیش کن. آمین..... 🙏🙏

کاری از دستمون واست بر نمیاد ببخشید ان شاءالله خدا قوتت بده

عمری صبور، درد کشیدی، چه بی صدایک روز صبح زود، پریدی، چه بی صداراحت بخواب، ای گل نیلوفری، بخوابما مانده ایم و غربت بی مادری، بخواب.............. خدا همه رفتگان خاک رو بیامرزه روحشون شاد  ممنون میشم برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید.

سخت نگیر تو پذیرایی ازشون خب خودشون میبینن ک اوضاع خونه رو 

اون اگه شعور داشت الان نمیومد حالا ک میاد نباید توقع پذیرایی درست حسابی داشته باشه 

بگذار امیدواری در سیاه ترین روز ها،هنرِ تو باشد🌱