2777
2789
عنوان

با تجربه ها بیاید لطفا

92 بازدید | 11 پست

تازگیا اخلاق شوهرم خیلی سرد شده 

واقعا صدو هشتاد درجه عوض شده خشک و سرد

هی باهام لج میکنه بد حرف میزنه تو دعوا ها و بحث های کوچیک خیلی بد حرف میزنه طوری که ترسی برای از دست دادنم نداره

یه ادم بی مسعولیته انگار نه انگار شوهر کردم عروسیمم نزدیکه خیلی میترسم 

نمیخوام شوهرم ازم حساب ببره زیاد ولی نمیدونم چیکار کنم که همیشه احترام بزاره بهم  براش ارزشمند باشم ب حرفام گوش،کنه

من برای اینکه درستش کنم خیلی خودمو کوچیک میکنم هر چی میگه میگم چشم ولی انگار نه انگار

♡مثل برف باش ؛ زیبا ولی سرد♡
بهتر نيس قبل رفتن سر زندگيتون علت سرديش متوجه بشي

همه چی داره یهویی اتفاق میوفته خودمو ب اب اتیش دارم میزنم ببینم مشکل از کجاس ولی چیزی پیدا نمیکنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همه چی داره یهویی اتفاق میوفته خودمو ب اب اتیش دارم میزنم ببینم مشکل از کجاس ولی چیزی پیدا نمیکنم

بهتر از الان همش بله چشم بفرماييد نگي

اخه همه اخلاق مردا زير سقف رفتن خودشو نشون ميده

باهاش خيلي جدي حرف بزن

علت جويا شو

بگو عروسي عقب

اخه زندگي ي عمر

من آقا هستم حالا نظرمو میگم شاید ب دردت خورد.

مردا دوست دارن زناشون موقعی ک پیش هم هستن از نظر ظاهری ( صورت و لباس) ب خودشون برسن. گاهی وقتا یک لیوان آب با نگاه عاشقانه بدی دست همسرت غوغا میکنه. همیشه بهش ابراز علاقه کن اونجوری که دوست داره رفتار کن و لباس بپوش جلو دیگران بهش احترام بزار و ازش تعریف کن

سالی سرشار از آرامش برای همه انشالله
من آقا هستم حالا نظرمو میگم شاید ب دردت خورد. مردا دوست دارن زناشون موقعی ک پیش هم هستن از نظر ظاهر ...

من چیزی کم نمیزارم یکم خوب میشه بعد دوباره سرد میشه با خودم میگم شاید ارتباطی با کسی داره ولی واقعا چیزی ازش ندیدم

من چیزی کم نمیزارم یکم خوب میشه بعد دوباره سرد میشه با خودم میگم شاید ارتباطی با کسی داره ولی واقعا ...

وقتی ی مرد سرد میشه سه تا دلیل داره

یک" از کس دیگه ای خوشش اومده یا از قبل کسی رو میخواسته

دو" یا کسی زیر پاش نشسته از شما بد میگه و شمارو از چشمش انداخته

سه" یا شما کاری کردی اونو ناراحت کردی شاید ی رفتار یا صحبت کوچلو که از نظر شما اهمیت نداشته ولی واسه اون مهم بوده

سالی سرشار از آرامش برای همه انشالله

عزیزم سالهای اول رابطه طول میکشه همو کامل بشناسید شوهرت نمیشناستت توهم همنطور از علایق هم خبر ندارید از چیزایی ک ناراحتتون میکنه خبر ندارید از نیت های هم خبر ندارید باید بیشتر باهم حرف بزنید اگه بهم علاقه دارید اشکالی ندلره بعداز ازدواج حل میشه چند وقت بگذره ولی زمان میبره 

❌️کلاس مکالمه و گرامر از پایه❌️ قسطی❌️ بعداز رضایت شهریه رو بده 🤓  با روش ابداعی خودم سریع و اسون و کم هزینه  اینم  نطر شاگردای نی نی سایتم https://www.ninisite.com/discussion/topic/3625153/کی-دوست-داره-زبان-فول-بشه-پولشم-بعداز-رضایت?postId=116182736

بهش محبت کن رفتارتو تغییر نده باهاش

حواستم بهش باشه زیر نظر بگیرش

ببین با کسی ارتباط داره یا نه

جدی بگیر سردیشو 

بی اهمیت رد شو

دعاکنید‌مشکلمون‌حل‌شه‌تا‌بتونیم‌زندگیمونو‌شروع‌کنیم 🙏💙