2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چجوریه؟همبشه باید خورد؟یا بعد رابطه؟تا کی باید ادامه داد مصرفو؟

نخوری هااااااااا.کل بدنتو میریزه بهم.خییییلی قرص بدیه خیلی .

میشه برام صلوات بفرستین تا باردار باشم...😢😢خیلی وقته منتظرم خدایا....
قرص ال دی

من خودم طبیعی.اسم قرصی ک گفتی الدیه.فکر کنم از روز سوم پریودی باید بخوری تا وقتی ک تموم شه.بعدش صبرکنی پریود شی.دوباره شروع کنی.هررووز باید بخوری

دلم کمی آرامش میخواهد دراین هیاهو.......  
ما کان دو م. که راضیم. قرص عوارض داره نازایی میاره چاقی و جوش صورت و بداخلاقی میاره ضعف اعصاب میاره ...

نمی‌دونم چرا اولین بار کاند استفاده کردم خارش واژن گرفتم 

و ب شدت می‌سوخت غیر لاتکس گرفتیم بازم حس میکردم با ورود واژنم جمع میشد و وحشتناک می‌سوخت در حالیکه بدون کان راحت بودم

نمی‌دونم برا بیحسیه تنگ کننده داره چیه بلد نیستم  کاند مارک داره؟مثلا چ مارکی خوبه؟

نخوری هااااااااا.کل بدنتو میریزه بهم.خییییلی قرص بدیه خیلی .

پس چجوری پیشگیری کنیم همش استرس داریم اینجوری ک😑تایمای خاصی از ماه احتمال بارداری هست؟یا فرقی نمیکنه کل ماه اسپرم وارد شهر باردار میشم

من خودم طبیعی.اسم قرصی ک گفتی الدیه.فکر کنم از روز سوم پریودی باید بخوری تا وقتی ک تموم شه.بعدش صبرک ...

طبیعی یعنی خودتون مواظبین نریزه تو؟ببخشید مستقیم میگم آخه چیزی سر در نمیارم اینجوری برای رابطه دور بعد باید شست؟یا خشک کردن کافیه 

تا کی باید بخورم بعد قطع کنم؟ هفته بعدش تا کی بخورم

ببین این ماه برای بار اول از روز دوم پریود شروع کن هرروز بخور بعد یه هفته نخور و دوباره دوره بعدی رو شروع کن و هرروز بخور همینجوری بخور تا هرچندماه

فقط در نظر داشته باش که بعد قطعش بسته به وضعیت بدنی که داری تا سه ماه ممکنه باردار نشی و اینکه بیشتر از یه سال بخوری عوارض داره

کمتر از آهو که نیستم     میشه ضامنم بشی؟