ژاپن حدود11دقیقه 🕑 از آمریکا اختلاف اقتصادی داره.یعنی اگه 11دقیقه برق توآمریکا قطع بشه ژاپن بهش میرسه🏃🏃.اونوقت توایران برق میره 2ساعت بعد میاد.همه یه صدامیگن📣:الهم صل علی محمدوآل محمد
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
میدونم گفتم بلاخره یکی میاد میخونه و مشکلش حادتر نشه
من دارم الان میخونم
آجیم ی سالشه نمیدنم چی بدم بهش😂
همه میگن یاعلی و عشق رو آغاز میکنن من میگم یا ابولفضل و میرم سراغ مشکل بعدی من همونیم که بخاطر گفتن ناموسا و داش به نی نی یار تعلیق شد😑 اینجا ایرانه هیچ چیز منطقی نیست دوست من
بیشتر گوشت گوسفند پخته بدین تو آب گوشت نون بریزین خود گوشت هم ریز ریز کنین همراه با ترید بدین بخوره - فرنی با شیر بادام و سویق کودک - شیره انگور داخل شیر یا شیره انگور با آب - اگه تخم مرغ میدین تخم بلدرچین فقط زرده بدین سفیده نفاخه شب اذیت میکنه - انواع سوپ - به و هویج پخته با گوشت له شده و ....
گاهی اوقات فقط به آسمان نگاه میکنم لبخند میزنم و میگویم: خدایا میدونم کار تو بود ممنونتم
والا دختر من یکسال دو ماهش هست الان فقط غذا هایی که به شکل مایع هستن رو میخوره جوری شده که دیگه چیزی پیدا نمیکنم براش درست کنم بدم بخوره همش غذای تکراری ی چیز سفتی هم تو غذاش باشه با زبونش در میاره دیگه موندم چی بدم بهش که به غذای خودمون عادت کنه اگه میشه راهنماییم کنین
والا دختر من یکسال دو ماهش هست الان فقط غذا هایی که به شکل مایع هستن رو میخوره جوری شده که دیگه چیزی ...
سلام. پسر منم 17ماهشه همین مشکل رو دارم،فقط مایع مثه حریره بادوم و کاچی و اینا درست میکنم فقط پودر مغزیجات میریزم که مقوی باشه، تازه اونم 2،3روزه دیگه نمیخوره. شما چیکار کردین؟
سلام دوستان ژله و پاستیل ندید مخصوصا پاستیل های باز که در بازار فروش میره که به احتمال بسیار قوی خوکی هست و در بچه اثر میزاره ، البته ژله هایی که در کارخانجات معتبر ایرانی تولید میشه احتمالا سالم و حلاله