2777
2789
عنوان

خبای دلم واسه زن همسایه مون میسوزه

673 بازدید | 12 پست

بچها ما تو ی مجتمع زندگی میکنیم یکی از واحدها ی خانواده 5 نفری هستن شوهرش خیلی خیلی آدم بددهن و عصبیه خدانکنه ی وقت خانم یا بچهاش مخالف میلش کاری کن یکساعت فحش میده بهشون.کل ساختمون صداش میپیچه.امروز این مردک ایفون رو زده بود ولی ظاهرا خاموش بوده دیگه آیفون مارو زد من در باز کردم باور نمیکنید اینقد فحش داد و دری وری ب خانومش گفت بیچاره زنه هم همش میگفت ببخشید متوجه نشدم دلم کباب شد واسش  

من دوتا فرشته ی خیلی ناز دارم خدایا شکرت 😍😍😍😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فقط طلاق

تو عاشق نبودی که دردودل عاشقا رو بفهمی💕           تو بارون نموندی که دلگیریه این هوارو بفهمی💓              تو گریه نکردی برای کسی تا بدونی چی میگم💞                 دلت تنگ نبوده ، میخندی تا از حس دلتنگی میگم💔            تو تنها نموندی تا حال دل بیقرارو بفهمی💓                      عزیزت نرفته که تشویش سوت قطارو بفهمی💗                  تو از دست ندادی بفهمی چیه ترسه از دست دادن💖            جای من نبودی بدونی چیه فرقِ بین تو و من🖤                                                                                                    اونجا که یه دختر میگه "تو قول داده بودی"                  قابلیت اینو داره که عرش خدارو بلرزونه🖤                                                                                                                                                       
ما هم یه همسایه اینجوری داریم. مرتیکه عوضی همش عربده میکشه. زنش میگفت دلم بچه میخواد ولی انقدر ازش چ ...

بازم خوبه خاومش عقل داره بچه نمیاره اینکه سه تارم بدبخت کردن

معمولا اینجور مردا زناشون خیلی مظلوم و آرومن... یکی از همین نر ها تو فامیل داریم...

دقیقا همینه

همسایه ما برعکس اینان. خانومه با دخترش خیلی بد دهنن. یه شب مرده رو با هزارتا فحش بیرون کردن. لباساشو پاره کردن. مرده هم میگفت لباسمو چیکار داری صبح باید برم اداره. همه وسیله‌هاشو گذاشتن پشت در... بیرونش کردن

سن و سالی هم ازشون گذشته‌هااا... دخترشون دانشجوعه بیتربیت.

خدایا تو تنها امید منی وقتی راه ها با همه‌ی وسعتشان تنگ میشوند..

[QUOTE=77906915]همسایه ما برعکس اینان. خانومه با دخترش خیلی بد دهنن. یه شب مرده رو با هزارتا فحش بیرون کردن. لباساشو ...[/QUOTEهمه جا آدم وحشی هست خاک تو سرشون