2777
2789
عنوان

تا حالا با کسی ارتباط ذهنی گرفتین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 5488 بازدید | 64 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کافیه فکر کنی تمرکز کنی بعد رهاش کنی  من راحت میتونم انجام بدم

بیشتر توصیح بده عزیزم

حضرت زین العابدین ع فرمودند: فردای قیامت خداوند مقامی به عمویم ابالفضل عنایت کند همه شهدا حسرت ببرند ب مقام ابالفضل

هر کس می تواند اینکار را انجام دهد. هیچ نیازی به تمرکز خارق العاده،اوراد یا قدرتهای روحی دیگر نیست. شما فقط به قدری اطمینان، ایمان، تجسم وصبر نیاز دارید.

استفاده آن چیست؟

هیچ محدودیتی نیست. شما می توانید آنرا برای تفریح انجام دهید. شما میتوانید افکار بد دیگران نسبت به خودتان را تغییر دهیدو شما می توانید کسیرا برای دیدنتان احضار کنید. شما می توانید خانواده از هم پاشیده ای راگرد هم آورید. شما می توانید آنرا در تجارت خود بکار برید. شما می توانیددر دل رئیستان خود را جا کنید. شما می توانید دشمنتان را به دوست تبدیلکنید. اگر فروشنده باشید شما می توانید نرخ فروش خود را بالا ببرید. شمامی توانید روابط ناسالم را بدون هیچ ناراحتی از بین ببرید. و سایر موارد.

چگونه اینکار را انجام دهیم؟

شما برای انجام موفقیت آمیز تله هیپنوتیزم 5 مرحله زیر را باید انجام دهید:

مرحله 1:

در مورد کاری که می خواهید انجام شود تصمیم گیری نمایید.

تلقینات را در چند کلمه مرتب نمایید.

و باز هم فکر کنید که آیا اینکار برای طرف مقابل مفید است؟

سپس به مرحله بعد بروید.

کافیه فکر کنی تمرکز کنی بعد رهاش کنی  من راحت میتونم انجام بدم

چند دقیقه تمرکز کنیم 

روزی چنبار انجام بدیم

حضرت زین العابدین ع فرمودند: فردای قیامت خداوند مقامی به عمویم ابالفضل عنایت کند همه شهدا حسرت ببرند ب مقام ابالفضل
میشه اینجوری کسی رو وادار کرد که به تو فکر کنه ؟

اره

-واسه کل امضاهام استدلال دارم:)  All of us , will residences to HELL:) There isn’t any PARADISE +نیست در دیده ما منزلتی ،دنیارا :) ما نبینیم کسی را که نبیند،مارا :) #گریویتی:) -وقتی سطح شعورت بالاست، با سطح پایین تر از خودت ست نکن:) +حسی 🥀که به عشق 🚨دارم ، توی رانندگی 🚘ارضام مکنع 🏎:)  -من بازیامو بچگیام کردم ،میای سمت من جدی باش!  +تو صادق باش💛-شاید☘️ یه نویسنده📗:)+آماده 🐋باش هرچیزی رو که داری 🦈درعرض ۳ 🐟ثانیه ،تخلیه کنی:) -نیمه🎆نقاش🔮+ملیس جان، همش ۱ ثانیه نیست که داری زندگی میکنی:) -نه از رومم :) نه از زنگم :) همان #بیرنگ بیرنگم :)) hayat Geçer ve Gecenin sonu biter Beyaz güne «دنیا داره می رونه :) رو صندلی عقبیم :) » (تو فقط سارق نباش:) قول میدم وسط بهشت ساکن شی) 

مرحله 2:

در محل راحتی نشسته و چشمها را ببندید. بدن خود را ریلکس نمایید.

ریلکس، ریلکس، کاملا ریلکس.

حال شما باید تنفس آلفا را انجام دهید.

عمل دم را انجام داده و در ذهن از 1 تا 5 بشمرید.

نفس را نگه داشته و در ذهن از 1 تا 5 بشمرید.

عمل بازدم را انجام داده و در ذهن از 1 تا 5 بشمرید.

این کار را 10 الی 15 دفعه انجام دهید.

ذهن خود را ریلکس نمایید. حال شما در حالت آلفا هستید.

نکته: این مرحله باید حداقل 5 دقیقه طول بکشد.

مرحله 3:

چهره گیرنده را تصور نمایید. او را به روشنی در ذهن خود تجسم کنید. اگرتصویر واضح نشد نگران نباشید. تا حدی که می توانید تلاش نمایید.

مرحله 4:

حال بصورت ذهنی با تصویر صحبت کنید. تلقینات را القا نمایید. این کار رابرای 10 دقیقه انجام دهید.(اینکار فقط در مراحل ابتدایی انجام می شود. پساز اینکه در این کار خبره شدید نیازی به این همه زمان نمی باشد).