2777
2789
عنوان

شما باشید چه می کنید

119 بازدید | 7 پست

من تقریبا یک سال جایی کار می کردم کار ش سخت نبود یعنی سر دوهفته وارد شدم ولی دوماه ونیم حقوق نداد یعنی این کار اصلا به یک هفته کاراموزی احتیاج داشت تا این که عی600عیدی داد از فروردین حقوق بگیر شدم ولی مثلا همونم می ذاشت اخر اردیبهشت می داد اون چه طور ؟نصف امروز نصف دیگه چند روز بعد......الانم 4ماه حقوق نداده بود که من اومدم بیرون هنوزم طلبه 4ماه گذشته ام رو نگرفتم تازه شنبه زنگ زدن یک ماه دیگه ام بیا که گفتم شما طلبه من دادید که زنگ می زنید ....من که نمی خوام برم ولی گفتم اگه می خواهید بیام اول تسویه کنید ...

از پذیرش درخواست دوستی آقایان معذوریم 😊

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به مردا می دادن ولی به ما زنا می گفتند نخوری داری ...زن وبچه نداری 

نرو دیگه 

منم‌ ۴ سال جایی بودم حقوقش خیلی بالا پایین میشد منم استعفا دادم 

یک نفر رفت که همه جانم بود ، رمق از پاهایم ، شوق از چشم‌هایم ، نیمی از قلبم برد 🥹🥀 مادرم💔