2777
2789

سلام خانوما به نظر شما چقدر امکانش هست در ماه اول اقدام بارداری صورت بگیره و به چه چیز هایی بستگی داره و علائم اولیه چیه؟

خدایا دخترم پناه رو به تو میسپارم نگهدارش باش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حیلی ها مث من ماه اول باردار میشن

واقعا ماه اول شدین؟من الان چند روز مونده به پریدم کمر درد دارم ولی میگم شاید میخوام پریود شم

بستگی ب آمادگی رحمت وروز رابطه داره ..اینکه نزدیک تخم ک گذاریت بوده باشه..منکه  بدون در نظر گیر ...

من دقیقا چند روزی قبل و بعد تخمک گذاری هم اقدام داشتم 

واقعا ماه اول شدین؟من الان چند روز مونده به پریدم کمر درد دارم ولی میگم شاید میخوام پریود شم

اره 4 بار دار شدم هر4 بار ماه اول اخری ک با 1بار 

دل درد و کمردرد پریودی علایم بارداری من حتی پد استفاده میکررم میگفتن الانه پریود شم  

انشالله ک بارداری

باتموم قدرتم پای بچه هام وامیستم و زندگیشون میسازم ❤
من دقیقا چند روزی قبل و بعد تخمک گذاری هم اقدام داشتم 

ایشالله ک خیر باشه عزیزم..ولی همیشه دعا کن سالم باشه اگه بارداری..چون من هفته چهارم سقط کردم..ایشالله مبادارباشیوخیرم توش باشه

من دوماه بعداز عروسی اولین نزدیکی واولین اقدام باردار شدم بستگی به بدن هر شخص داره واینکه تخمداناش خیلی فعال باشن و اسپرمای شوهرش هم مشکلی نذاشته باشن همه اینا هست

دختر فروردین عاشق پاییز...جنوبی وخونگرم❤الان دقیقا اونجاییم که فریدون مشیری میگه: رک بگویم از همه رنجیده ام😔 ازغریب و آشنا ترسیده ام ❌بی خیال سردی آغوشها🫂 من به آغوش خودم چسبیده ام🤰

من ماه اول ۴ سال پیش باردارشدم دوماه سقط شد ولی ب تلافیش این ۴ سال منتظرم این یکی نازش زیاده خخخ...بنظرم بستگی ب شانس و بدنت داره

گاهی نخوانده قرعه بنام تو میشود...گاهی نمیشود ک نمیشود.‌..الهی شکر
اره 4 بار دار شدم هر4 بار ماه اول اخری ک با 1بار  دل درد و کمردرد پریودی علایم بارداری من حتی ...

اخی چه خوب ایشالله من الان کمر درد دارم چهار روز دیگه هم باید پریود شم