2777
2789
عنوان

بارداری دوقلو

| مشاهده متن کامل بحث + 546 بازدید | 35 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا؟؟؟؟  من از دکتر پرسیدم گفت 90 % !!!🤔🤔🤔 هزینش هم گفت بین 7تا 12 تومن🤔🤔🤔

نه هزینه تعیین جنسیت جداس..مثلا من دفعه قبل دو تا گذاشتم یکی شد..دوستم سه تا گذاشت هیچی نشد..

تازه دوستم مشکلیم نداشت اصلا

چ مراقبتهایی میخواد؟ خیلی سخته؟

بار داریش سخت تر از تک قلو و جزو بارداری هایی حساب میشه که نیاز به رسیدگی بیشتری داره . یعنی اگه انشاالله دوقلو بشه ، هر چی استراحت کنی و کار نکنی به نفع خودت و بچه هاته.

بستگی به شرایط بدنی خودتون داره . من چون از ۵ ماهگی درد زایمان گرفتم . و احتمال زایمان زودرس داشتم ا ...

آخه من شاغلم ولی کارم طوریه ک چندین ساعت رو صندلی میشینم

آخه من شاغلم ولی کارم طوریه ک چندین ساعت رو صندلی میشینم

عزیزم تو بارداری دوقلو اصلا نمیشه رو صندلی نشست فقط در حالم لم داده باید باشی وگرنه دل درد میگیری چون رحم دو برابر حالت بارداری تک قلو بزرگ میشه

من مشکلی نداشتم اما دکترم گفت چون دوقلو بارداری پر خطره باید استراحت مطلق باشی و فقط دراز بکشی تی نماز هم خوابیده باید بخونم!!!

توکل کن به خدا و از خودش بخواه اگر به صلاحته بهت دو قلو بده

خیلی بارداری سختی داره خیلی

شهید تهرانی مقدم : “فقط انسان های ضعیف به اندازه ی امکاناتشان کار میکنند”