2777
2789
عنوان

خون در ادرار

4316 بازدید | 15 پست

سلام دوستان حدود 4.5 ماه پیش دخترم رو بردم آزمایش جوابش که اومد توی ادرارش خون بوده دکتر گفت چند ماه دیگه دوباره یه آزمایش ادرار واسش انجام بده هفته پیش باز بردمش واسه کشت ادرار وقتی جوابشو گرفتم کشت منفی بود هیچ عفونتی نبود ولی باز هم تو ادرارش خون بوده با تجویز دکتر بردمش سونو ولی اونجا هم گفتن کلیه ها و مثانه هیچ مشکلی ندارن و حتی سنگ هم نداره و ممکنه بعضی بچه ها اینجوری هستن که توی آزمایش ادرار خون نشون داده میشه میخواستم بدونم کسی اطلاعی داره در این مورد؟ واقعا مشکلی نیست؟

میشه لطفا واسه شفا و سلامتی داداشم یه امن یجیب بخونید؟ ممنون از همگی     ( أَمَّن یُجِیبُ الْمُضْطَرَّ إِذَا دَعَاهُ وَیَکْشِفُ السُّوءَ )

عزيزم ممكنه باكتري بوده باشه تو ادرارش ك خودش دفع ميشه 

بعضي از بچه ها ك كم شير ميخورن باعث ميشه باكتري وارد مثانه شون بشه ك با ادرار دفع ميشه 

كم كم ابجوشيده سرد شده بدي بهترخًواهد شد 

♥️♥️♥️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم من خودم سه ساله اینجوریم هر دفه ازمایش میدم خون تو ادرارم هست هر دکتری رفتم هیچکس نفهمید. 24 سالمه ، دیگه بیخیال شدم پیگیر نیستم 

خداوند مرا برای موفق شدن خلق کرده است         
عزيزم ممكنه باكتري بوده باشه تو ادرارش ك خودش دفع ميشه  بعضي از بچه ها ك كم شير ميخورن باعث مي ...

دخترم سه سال و نیمه هست ولی اینکه دوبار تو آزمایش خون دیده شده نگرانم کرد وقتی دکتر گفت مشکلی نیست دیگه نمیدونستم کدوم دکتر ببرمش

میشه لطفا واسه شفا و سلامتی داداشم یه امن یجیب بخونید؟ ممنون از همگی     ( أَمَّن یُجِیبُ الْمُضْطَرَّ إِذَا دَعَاهُ وَیَکْشِفُ السُّوءَ )
عزیزم مادر منم همینطوره اتفاقاامروز رفته دکتر ،بهت خبرمیدم

ممنون عزیزم معمولا اولین احتمالی که میدن سنگ کلیه و سنگ مثانه هست ولی سونو که واسه دخترم انجام دادن گفتن هیچ مشکلی نداره دیگه نمیدونم چکار کنم

دخترم سه سال و نیمه هست ولی اینکه دوبار تو آزمایش خون دیده شده نگرانم کرد وقتی دکتر گفت مشکلی نیست د ...

اها من فك كردم چهار پنج ماهشه 

خب وقتي سونو دادين و ازمايش هيچي نيس 

نگراني نداره 

سعي كنين زياد تنش شورت نكنين

و حتما كمبود اب داره بدنش و ميوه ابدار نميخوره زياد 

من خواهرزادم چهارسالشه 

همينطور بود ي مدت خعلي اب خورد كامل برطرف شد 

بهتون نگفته سوزش داره؟ 

♥️♥️♥️
عزیزم من خودم سه ساله اینجوریم هر دفه ازمایش میدم خون تو ادرارم هست هر دکتری رفتم هیچکس نفهمید. 24 س ...

فقط میگن مشکلی نیست ولی میترسم دلیلی داشته باشه

اها من فك كردم چهار پنج ماهشه  خب وقتي سونو دادين و ازمايش هيچي نيس  نگراني نداره  ...

نه اصلا سوزش نداره یه وقتایی میگه دستشویی دارم وقتی میبرمش مقدار کمی ادرار داره ولی بدون سوزش هست

فقط میگن مشکلی نیست ولی میترسم دلیلی داشته باشه

به منم میگن ، یعنی هر عکس و ازمایش و سونویی که فک کنی انجام دادم همه سالم بود فقط خون تو ادرارم بود هیچی تشخیص ندادن

خداوند مرا برای موفق شدن خلق کرده است         
نه اصلا سوزش نداره یه وقتایی میگه دستشویی دارم وقتی میبرمش مقدار کمی ادرار داره ولی بدون سوزش ه ...

بخاطر كم ابيه عزيزم اينو شك نكن 

تا ميتوني ببندش ب اب و ميوه و ابميوه خصوصا ليمو شيرين 

بهت قول ميدم تا يه هفته خوب بشه 

هرچقدرم اب بخور و تند تند بره دسشويي ضدعفوني ميكنه مثانه شو و ديگه خون نمياد

♥️♥️♥️

دختر منم اینطوری بود بعد کلی دکتر . این مراکز پزشکی هسته ای بردم از کلیه عکس گرفت . گفت التهاب کلیه داره یکم .چن ماهه دارو میخوره خوب شده . هیچ علایمی نداشت برا سرماخوردگی برده بودمش دکتر گفتن سرما نخورده برا اطمینان ازش آز ادرار نوشتن که معلوم شد خون تو ادرارش ه. الان شش ماهه تحت درمانه .خیلی بازیگوشه  از دسشویی نگه داشتنه . اگه تهرانی دکتر طاهر اصفهانی ببر کارش عالیه 

تنها تکرار من دوستت دارم 😘😘
بخاطر كم ابيه عزيزم اينو شك نكن  تا ميتوني ببندش ب اب و ميوه و ابميوه خصوصا ليمو شيرين  ...

یه وقتایی چندین بار در روز آب میخوره یه وقتایی هم تقصیر خودم هست که اینقدر کلافه میشم میگم کمتر آب بخور عذاب وجدان گرفتم

دختر منم اینطوری بود بعد کلی دکتر . این مراکز پزشکی هسته ای بردم از کلیه عکس گرفت . گفت التهاب کلیه ...

نه متاسفانه تهران نیستم شیرازم

چه دارویی تجویز کردن الان دخترتون بهتر شده؟

یه وقتایی چندین بار در روز آب میخوره یه وقتایی هم تقصیر خودم هست که اینقدر کلافه میشم میگم کمتر آب ب ...

من خودمم 

ي مدت همش حس ميكردم ادرار دارم 

ميرفتم خعلي كم ميومد 

يكمم تو ادرارم خون بود 

تمام ازمايشاتو دادم و سونو همه چي اوكي بود 

پيش بهترين دكتر رفتم دارو نداد 

گف بهترين دارو اب خوردن و ميوه خوردنه 

گف درروز تاميتوني اب بخور و تاميتوني دسشويي برو تا باكتري از مثانه ت بره 

♥️♥️♥️