من این ماه کلومیفن و آمپول کارما داشتم دیروز 12 پری بود رفتم دکتر سونو واژینال کرد گفت فولی هات خیلی ریزه!سه تا آمپول کارما داد باز. ولی من سه روزه درد کمر و تخمدان و ترشح زیاد دارم.البته کیت استفاده کردم و منفی بود.کسی اینطوری بوده؟ این درد و ترشح واسه چیه پس؟!
عزیزم بهت گفتن چه مقدار بخوری تخم هویج رو؟ اخه من این ماه خوردم با کلی گرمی جات دیگه و همچنین امپول ...
نه عزیزم نگفت من همین حالا رفتم آمپول زدم اومدم
میخواستم بخرم تخم هویج رو
سر ظهره همه جا بسته س
عصری باز میرم باز بود بخرم
میپرسم میام میگم چی گفت ش😊
به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم! 🌷 دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️https://www.ninisite.com/discussion/topic/7503866/%D8%AE%D8%A7%D8%B7%D8%B1%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86?page=1
البته آمپول و قرص تاثیری نداشت فولیهام رشد نکرده بود دکتر گفت ماه بعد دوباره شروع میکنیم. خودم اومدم هر صبح و شب راس یه ساعت خاص عسل و سیاهدانه خوردم با دم کرده ی زعفران هرشب یه استکان.کیت تخمک گذاری زدم هروقت پررنگ شد خوردن اینارو قطع کردم و اقدام کردم باردار شدم شکرخدا
عزیزم بهت گفتن چه مقدار بخوری تخم هویج رو؟ اخه من این ماه خوردم با کلی گرمی جات دیگه و همچنین امپول ...
سلام عزیزم
ببخش خیلی دیر اومدم
تخم هویج رو گفت دو سه روز در میون
آسیاب شده میخوری کم مثلا یه ق میریزی توی ماست ..
بعد دوران پ نمیخوری ....
اصلا هم هر روز نباید بخوری چون خیلی قوی هست هرمونی هست اثرش ...
🌷😍
لایک نفرمایید دوستان به غیر از استارتر عزیز و کاربر محترمی که ریپلای کردم لااقل بفهمم پستم رو خوانده اید عزیزان .زندگیِ فعلیِ من و شما در برابر زندگیِ بَعدی،بسیار کوتاه،بسیار فرعی وبسیار ریز و گذراست.همچون جرقه ای است که از آتش اجاقی بپرد و گم شود.برای آنکه در زندگیِ بَعدی تا ابد و برای همیشه در آسایش و شادی باشیم ، کافیست همین یک لحظه ی گذرای عمر این جرقه را خوب بمانیم...
یه هفته بعد این تاپیکم اقدام کردم و باردار شدم. البته آمپول و قرص تاثیری نداشت فولیهام رشد نکرده بو ...
مبارکا باشه عزیزم
منم باردار شدم ولی متاسفانه سقط شد ...دقیقا زمانی که تمام داروها رو گذاشتم کنار و به فکر بارداری نبودم شدم ...
برا منم و تمام منتظرا دعا کن عزیزدل ...
لایک نفرمایید دوستان به غیر از استارتر عزیز و کاربر محترمی که ریپلای کردم لااقل بفهمم پستم رو خوانده اید عزیزان .زندگیِ فعلیِ من و شما در برابر زندگیِ بَعدی،بسیار کوتاه،بسیار فرعی وبسیار ریز و گذراست.همچون جرقه ای است که از آتش اجاقی بپرد و گم شود.برای آنکه در زندگیِ بَعدی تا ابد و برای همیشه در آسایش و شادی باشیم ، کافیست همین یک لحظه ی گذرای عمر این جرقه را خوب بمانیم...