2777
2789
عنوان

فولیکولام کوچیکه ولی درد تخمدان دارم؟!

| مشاهده متن کامل بحث + 3114 بازدید | 27 پست
عزیزم بهت گفتن چه مقدار بخوری تخم هویج رو؟ اخه من این ماه خوردم با کلی گرمی جات دیگه و همچنین امپول ...

نه عزیزم نگفت من همین حالا رفتم آمپول زدم اومدم 

میخواستم بخرم تخم هویج رو 

سر ظهره همه جا بسته س 

عصری باز میرم باز بود بخرم 

میپرسم میام میگم چی گفت ش😊

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️https://www.ninisite.com/discussion/topic/7503866/%D8%AE%D8%A7%D8%B7%D8%B1%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86?page=1

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خانوما لطفا راهنمایی کنید 

من سه تا آمپول کارما زدم دوباره ولی اصلا درد تخمدان ندارم که بگم تخمدان هام فعال شدن.چیکار کنم بنظرتون؟ 😢 فک میکردم این ماه حتما نتیجه میگیرم😭 

خوجاقیزی باردار شدی ؟

یه هفته بعد این تاپیکم اقدام کردم و باردار شدم.

البته آمپول و قرص تاثیری نداشت فولیهام رشد نکرده بود دکتر گفت ماه بعد دوباره شروع میکنیم. خودم اومدم هر صبح و شب راس یه ساعت خاص عسل و سیاهدانه خوردم با دم کرده ی زعفران هرشب یه استکان.کیت تخمک گذاری زدم هروقت پررنگ شد خوردن اینارو قطع کردم و اقدام کردم باردار شدم شکرخدا

عزیزم بهت گفتن چه مقدار بخوری تخم هویج رو؟ اخه من این ماه خوردم با کلی گرمی جات دیگه و همچنین امپول ...

سلام عزیزم 

ببخش خیلی دیر اومدم 

تخم هویج رو گفت دو سه روز در میون 

آسیاب شده میخوری کم مثلا یه ق میریزی توی ماست ..

بعد دوران پ نمیخوری ....

اصلا هم هر روز نباید بخوری چون خیلی قوی هست هرمونی هست اثرش ...

🌷😍

لایک نفرمایید دوستان به غیر از استارتر عزیز و کاربر محترمی که ریپلای کردم لااقل بفهمم پستم رو خوانده اید  عزیزان .زندگیِ فعلیِ من و شما در برابر زندگیِ بَعدی،بسیار کوتاه،بسیار فرعی وبسیار ریز و گذراست.همچون جرقه ای است که از آتش اجاقی بپرد و گم شود.برای آنکه در زندگیِ بَعدی تا ابد و برای همیشه در آسایش و شادی باشیم ، کافیست همین یک لحظه ی گذرای عمر این جرقه را خوب بمانیم...
یه هفته بعد این تاپیکم اقدام کردم و باردار شدم. البته آمپول و قرص تاثیری نداشت فولیهام رشد نکرده بو ...

مبارکا باشه عزیزم 

منم باردار شدم ولی متاسفانه سقط شد ...دقیقا زمانی که تمام داروها رو گذاشتم کنار و به فکر بارداری نبودم شدم ...

برا منم و تمام منتظرا دعا کن عزیزدل ...

لایک نفرمایید دوستان به غیر از استارتر عزیز و کاربر محترمی که ریپلای کردم لااقل بفهمم پستم رو خوانده اید  عزیزان .زندگیِ فعلیِ من و شما در برابر زندگیِ بَعدی،بسیار کوتاه،بسیار فرعی وبسیار ریز و گذراست.همچون جرقه ای است که از آتش اجاقی بپرد و گم شود.برای آنکه در زندگیِ بَعدی تا ابد و برای همیشه در آسایش و شادی باشیم ، کافیست همین یک لحظه ی گذرای عمر این جرقه را خوب بمانیم...
مبارکا باشه عزیزم  منم باردار شدم ولی متاسفانه سقط شد ...دقیقا زمانی که تمام داروها رو گذاشتم ...

ممنونم گلم.اصلا ناامید نشو عزیزم انشالا خداوند دامن همه ی منتظرارو با نی نی سالم و صالح سبز کنه آمین 

یه هفته بعد این تاپیکم اقدام کردم و باردار شدم. البته آمپول و قرص تاثیری نداشت فولیهام رشد نکرده بو ...

سلام عزیزم تو پریودی هم خوردی اینارو دیگه بااینا کلومیفن یا اچ سی جی استفاده نکردی؟ 

کسانی که زیبایی اندیشه دارند، زیبایی تن را به نمایش نمی‌گذارند.