2777
2789
عنوان

دختره از دوازده سالگی ازدواج کرده الانم ک هفده سالشه مطلقس 😢😢😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 2427 بازدید | 145 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من15😕 الانم با ی بچه و ...پشیمون تازه الان میفهمم چقدربچه بودم چ کارایی ک درحقم نکرده 

عزیزم   باید کسی مراقب دختر بچه ها باشه وگرنه خودشون اگه میتونستن درستو از غلط تشخیص بدن که مشکلی نبود  شمام باید کسی مراقبت میبود  واقعا سنت کمه

همین خیلی راحت طلاق گرفتنشون و خیلی راحت ازدواج کردنشون نشون دهنده سهل گرفتن زندگی نسبت به ماهاست. 

من تایید نمیکنم. خیلی ناراحت میشم ولی واقعا میبینم رِاَکشناشون نسبت به ظلم مثل ما نیست و خیلی بهتره. 

زمان ش ا ه ازدواج قبل از 18 ثبت نمیشده و ممنوع بوده. خانواده ها از ترس بارداری در صیغه محرمیت دختر ت ...

مامان من 12سالش بوده عقدش نمیکردن بااینکه توروستابودن شناسنامشو دست بردن کردن 16تاعقد کرذن.بعد بابام رفته شناسنامشو درست کرده😝😝😝

هیچی  
ببخشید عکس گذاشتم ک نگید دروغ میگی    چون اعصابم خورد میشه کسی بهم بگه دروغ میگی

عزیزم کسی نمیگه شما دروغ  میگی باورتون میشه بگم خانمی بوده که مثل شما توی بهداشت کار میکرده میگفت توی روستایی که کار میکرده دخترهای چهارم دبستان رو شوهر میدادن و اگر از چهارم دبستان رد میکردن میگفتند وای شوهر نکردیم وغصه میخوردند اصلا سرم سوت کشید. 

تصمیم گرفتن دست خودمان نیست. تنها چیزی كه باید درباره اش تصمیم بگیریم این است كه با روزگاری كه نصیب ما شده است ، چه بكنیم.
ای وای بیچاره مشکلش چی بود؟؟؟ چرا طلاق گرفته؟؟؟ خدا صبرش بده خیلی دلم گرفت واسش هووف

نگفت سرچی طلاق گرفته  فقط گفت بچه طلاق بوده و ب خاطر مشکلات خانوادگی زود عروسی کرده  والانم تو فاز افسردگی بود😓