2777
2789
عنوان

ناهار چي گذاشتين خانوما

| مشاهده متن کامل بحث + 802 بازدید | 69 پست
مسمامرغ وبادمجون چه جورپختی استارتر

دوتا رون مرغ تو روغن و زردچوبه سرخ كردم بعدازروغن خارجش كردم و به همون روغنه يه عددپيازمتوسط كه با رنده درشت رندش  كرده بودم اضاف كردم وبهش زردچوبه،فلفل ونمك اضاف كردم بعد چندتيكه فلفل دلمه توش انداختمو دوقاشق رب بهش اضاف كردم سرخش كردم بعد مرغمو انداختم توش و يكي ٢ ليوان اب بهش اضافه كردم و زيرشو تقريبا كم كردم تا اروم بپزه وبخارپزبشه ! ٢٠دقيقه اخر چندتادونه الو ريختم توش... بعد ٤تا قاچ بادمجونو سرخ كردمو ٥ دقيقه اخره پخت به سس مرغ اغشته كردمش!  برنجم سفيد درست كردم همراه با زرشك وزعفرون

عالي شده!٠

‏‏میخوام یه کتاب بنویسم با موضوع چگونه در زندگي موفق شویم. تموم کارایی که کردم رو بنویسم بگم این کارا رو انجام ندین  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم ناهارجوجه کباب بابرنج دارم .کلامیگم اینجاماکارونی رومیگن راحتترین غذاولی برای من پختنش خیلی سخ ...

برای من اسونه😁عدس هم خوبه😁😁😁😁

اگر یار با وفا و صادق باشد😍و عشق👑 می تواند دوبال پروازباشد👯‍♀️از زمین خاکی تاعرش خدا🎑
دوتا رون مرغ تو روغن و زردچوبه سرخ كردم بعدازروغن خارجش كردم و به همون روغنه يه عددپيازمتوسط كه با ر ...

نوش جونت ابجی😍😍😘😘

خدامن وبچه هام ازاین جهنم نجات بده حتی شده بامرگ
عاشق کباب تابه ایم شماچه جورمیدرستی

پیاز رنده ریز میکنم ابشو میگیرم با گوشت فلفل نمک ورز میدم نیم ساعت

تو تابه دوطرفه پهن میکنم با کفگیر برش میدم میزارم رو شعله کم اخرم روغن میریزم دوطرفشو سرخ میکنم گوجه حلقه شده هم میزارم روش 

امروز به سیخ چوبی زدم