مهريماه٢٢ مدیر عضویت: 1397/09/09 تعداد پست: 675 عنوان ناهار چي گذاشتين خانوما | مشاهده متن کامل بحث + 802 بازدید | 69 پست من مسماي مرغ و بادمجون گذاشتم شوهرم گفته بود امروز واسش قورمه سبزي درست كنم اما حسش نبود درست كردنش خيلي خستم ميكنه بااينكه زيادم كاري نداره هروقت قورمه ميپزم تا يك هفته خستم میخوام یه کتاب بنویسم با موضوع چگونه در زندگي موفق شویم. تموم کارایی که کردم رو بنویسم بگم این کارا رو انجام ندین 1397/10/04 | 11:54 3 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ترین عضویت: 1396/09/10 تعداد پست: 7229 زعفرون،زیتون،نارنج،فلفل زیتون واسه چی 😬 خدامن وبچه هام ازاین جهنم نجات بده حتی شده بامرگ
مهريماه٢٢ مدیر استارتر عضویت: 1397/09/09 تعداد پست: 675 مسمامرغ وبادمجون چه جورپختی استارتر دوتا رون مرغ تو روغن و زردچوبه سرخ كردم بعدازروغن خارجش كردم و به همون روغنه يه عددپيازمتوسط كه با رنده درشت رندش كرده بودم اضاف كردم وبهش زردچوبه،فلفل ونمك اضاف كردم بعد چندتيكه فلفل دلمه توش انداختمو دوقاشق رب بهش اضاف كردم سرخش كردم بعد مرغمو انداختم توش و يكي ٢ ليوان اب بهش اضافه كردم و زيرشو تقريبا كم كردم تا اروم بپزه وبخارپزبشه ! ٢٠دقيقه اخر چندتادونه الو ريختم توش... بعد ٤تا قاچ بادمجونو سرخ كردمو ٥ دقيقه اخره پخت به سس مرغ اغشته كردمش! برنجم سفيد درست كردم همراه با زرشك وزعفرون عالي شده!٠ میخوام یه کتاب بنویسم با موضوع چگونه در زندگي موفق شویم. تموم کارایی که کردم رو بنویسم بگم این کارا رو انجام ندین
mahbanoooo24 عضویت: 1397/07/20 تعداد پست: 4582 عزیزم ناهارجوجه کباب بابرنج دارم .کلامیگم اینجاماکارونی رومیگن راحتترین غذاولی برای من پختنش خیلی سخ ... برای من اسونه😁عدس هم خوبه😁😁😁😁 اگر یار با وفا و صادق باشد😍و عشق👑 می تواند دوبال پروازباشد👯♀️از زمین خاکی تاعرش خدا🎑
rahimimj عضویت: 1397/09/28 تعداد پست: 2955 برنج با شنیسل مرغ صدک...پیشنهاد میدم نخرین اصلا.من دوس نداشتم🤐😥
ترین عضویت: 1396/09/10 تعداد پست: 7229 دوتا رون مرغ تو روغن و زردچوبه سرخ كردم بعدازروغن خارجش كردم و به همون روغنه يه عددپيازمتوسط كه با ر ... نوش جونت ابجی😍😍😘😘 خدامن وبچه هام ازاین جهنم نجات بده حتی شده بامرگ
ترین عضویت: 1396/09/10 تعداد پست: 7229 عاشق زیتونم برعکس منی متنفرم خدامن وبچه هام ازاین جهنم نجات بده حتی شده بامرگ
mminaa عضویت: 1396/10/05 تعداد پست: 2675 چرا تو سایت همه ناهار میذارن؟ 😁😁مگه گذاشتنیه؟ حالا اون هیچی.. مگه وقت ناهار کسی خونه هست؟ من که سال هاست معمولا ناهار خونه نیستم.. تقریبا از بعد دبیرستان
malihjooonam عضویت: 1397/08/25 تعداد پست: 13547 عاشق کباب تابه ایم شماچه جورمیدرستی پیاز رنده ریز میکنم ابشو میگیرم با گوشت فلفل نمک ورز میدم نیم ساعتتو تابه دوطرفه پهن میکنم با کفگیر برش میدم میزارم رو شعله کم اخرم روغن میریزم دوطرفشو سرخ میکنم گوجه حلقه شده هم میزارم روش امروز به سیخ چوبی زدم