2777
2789
عنوان

ناهار چي گذاشتين خانوما

| مشاهده متن کامل بحث + 802 بازدید | 69 پست
اتفاقا بچه های من شب ها ساعت نه ونیم -ده خوابن.😁

خوشبحالت من دوتابچه دارم یکیش شش ساله یکیشم هشت ماهه حتی اون کوچیکه تایک شب بیداره بهم نگاه میکنن نمیخوابن همش شیطونی😭😭

خدامن وبچه هام ازاین جهنم نجات بده حتی شده بامرگ

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سوپ گشنیزمنظورت سوپ جوهست

خخخ اره از تو اینستا یکی با این اسم پخته بود حالا منم میخوام امتحان کنم

دفعه آینده که کلبه شما در حال سوختن است به یاد آورید که آن شاید علامتی باشد برای فراخواندن رحمت خداوند
خوشبحالت من دوتابچه دارم یکیش شش ساله یکیشم هشت ماهه حتی اون کوچیکه تایک شب بیداره بهم نگاه میکنن نم ...

خخخخخخ منم کوچولوم شبا همینجوریه فقط زل میزنه بهم

مِهربون نَباشید مِهربونا تِکراری میشَن!
ماکارونی زود میشه

به من سخترین غذاس تونی نی سایت دیدم میگن راحت تعجب میکنم اخه سس درست کردنش هست بعدم ماکارونی ابکش ودم کردن طول میکشه سختم هست😬😬

به من سخترین غذاس تونی نی سایت دیدم میگن راحت تعجب میکنم اخه سس درست کردنش هست بعدم ماکارونی ابکش ود ...

تخم مرغ بپز

اگر یار با وفا و صادق باشد😍و عشق👑 می تواند دوبال پروازباشد👯‍♀️از زمین خاکی تاعرش خدا🎑
چرا تو سایت همه ناهار میذارن؟ 😁😁مگه گذاشتنیه؟

منم ميگفتم پختن! ازوقتي تواين سايت اومدم هي مينويسن غذا گذاشتم منم شدم عين خودشون😂ترسيدم بگم پختن اشتباه باشه😂😂😂

‏‏میخوام یه کتاب بنویسم با موضوع چگونه در زندگي موفق شویم. تموم کارایی که کردم رو بنویسم بگم این کارا رو انجام ندین  
به من سخترین غذاس تونی نی سایت دیدم میگن راحت تعجب میکنم اخه سس درست کردنش هست بعدم ماکارونی ابکش ود ...

خخخخخخ من تو دو دقیقه درست میکنم نمیخادم وایسی تو اشپزخونه اخه

مِهربون نَباشید مِهربونا تِکراری میشَن!
تخم مرغ بپز

عزیزم ناهارجوجه کباب بابرنج دارم .کلامیگم اینجاماکارونی رومیگن راحتترین غذاولی برای من پختنش خیلی سخته