مهريماه٢٢ مدیر عضویت: 1397/09/09 تعداد پست: 675 عنوان ناهار چي گذاشتين خانوما | مشاهده متن کامل بحث + 802 بازدید | 69 پست من مسماي مرغ و بادمجون گذاشتم شوهرم گفته بود امروز واسش قورمه سبزي درست كنم اما حسش نبود درست كردنش خيلي خستم ميكنه بااينكه زيادم كاري نداره هروقت قورمه ميپزم تا يك هفته خستم میخوام یه کتاب بنویسم با موضوع چگونه در زندگي موفق شویم. تموم کارایی که کردم رو بنویسم بگم این کارا رو انجام ندین 1397/10/04 | 11:54 3 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
artistbanoooo عضویت: 1397/07/08 تعداد پست: 2419 من شوهرم هميشه سركار غذا ميخوره مياد منم تا ١٢خابم الان ميگه زودتر ميام نميدونم چيي درست كنم👧🏼
ترین عضویت: 1396/09/10 تعداد پست: 7229 اتفاقا بچه های من شب ها ساعت نه ونیم -ده خوابن.😁 خوشبحالت من دوتابچه دارم یکیش شش ساله یکیشم هشت ماهه حتی اون کوچیکه تایک شب بیداره بهم نگاه میکنن نمیخوابن همش شیطونی😭😭 خدامن وبچه هام ازاین جهنم نجات بده حتی شده بامرگ
maman_topol عضویت: 1392/05/23 تعداد پست: 4684 سوپ گشنیزمنظورت سوپ جوهست خخخ اره از تو اینستا یکی با این اسم پخته بود حالا منم میخوام امتحان کنم دفعه آینده که کلبه شما در حال سوختن است به یاد آورید که آن شاید علامتی باشد برای فراخواندن رحمت خداوند
mamani_roham عضویت: 1397/10/03 تعداد پست: 11197 من شوهرم هميشه سركار غذا ميخوره مياد منم تا ١٢خابم الان ميگه زودتر ميام نميدونم چيي درست كنم👧🏼 ماکارونی زود میشه مِهربون نَباشید مِهربونا تِکراری میشَن!
mamani_roham عضویت: 1397/10/03 تعداد پست: 11197 خوشبحالت من دوتابچه دارم یکیش شش ساله یکیشم هشت ماهه حتی اون کوچیکه تایک شب بیداره بهم نگاه میکنن نم ... خخخخخخ منم کوچولوم شبا همینجوریه فقط زل میزنه بهم مِهربون نَباشید مِهربونا تِکراری میشَن!
ترین عضویت: 1396/09/10 تعداد پست: 7229 ماکارونی زود میشه به من سخترین غذاس تونی نی سایت دیدم میگن راحت تعجب میکنم اخه سس درست کردنش هست بعدم ماکارونی ابکش ودم کردن طول میکشه سختم هست😬😬 خدامن وبچه هام ازاین جهنم نجات بده حتی شده بامرگ
mahbanoooo24 عضویت: 1397/07/20 تعداد پست: 4582 به من سخترین غذاس تونی نی سایت دیدم میگن راحت تعجب میکنم اخه سس درست کردنش هست بعدم ماکارونی ابکش ود ... تخم مرغ بپز اگر یار با وفا و صادق باشد😍و عشق👑 می تواند دوبال پروازباشد👯♀️از زمین خاکی تاعرش خدا🎑
ترین عضویت: 1396/09/10 تعداد پست: 7229 نه ما سبزي خام فريز ميكنيم موقع قورمه پختن سرخ ميكنم مسمامرغ وبادمجون چه جورپختی استارتر خدامن وبچه هام ازاین جهنم نجات بده حتی شده بامرگ
مهريماه٢٢ مدیر استارتر عضویت: 1397/09/09 تعداد پست: 675 چرا تو سایت همه ناهار میذارن؟ 😁😁مگه گذاشتنیه؟ منم ميگفتم پختن! ازوقتي تواين سايت اومدم هي مينويسن غذا گذاشتم منم شدم عين خودشون😂ترسيدم بگم پختن اشتباه باشه😂😂😂 میخوام یه کتاب بنویسم با موضوع چگونه در زندگي موفق شویم. تموم کارایی که کردم رو بنویسم بگم این کارا رو انجام ندین
mamani_roham عضویت: 1397/10/03 تعداد پست: 11197 به من سخترین غذاس تونی نی سایت دیدم میگن راحت تعجب میکنم اخه سس درست کردنش هست بعدم ماکارونی ابکش ود ... خخخخخخ من تو دو دقیقه درست میکنم نمیخادم وایسی تو اشپزخونه اخه مِهربون نَباشید مِهربونا تِکراری میشَن!
آبنباتی عضویت: 1397/03/20 تعداد پست: 2627 اتفاقا بچه های من شب ها ساعت نه ونیم -ده خوابن.😁 تو طول روز نمیخوابن؟دلم میخواد عادتش بدم ۹ ۱۰ بخوابه ولی همیشه ۱ میخوابه دو سالشه😭چیکار کنم
ترین عضویت: 1396/09/10 تعداد پست: 7229 کباب دیگی با پلو زعفرونی گوجه هم سیخ میکشم عاشق کباب تابه ایم شماچه جورمیدرستی خدامن وبچه هام ازاین جهنم نجات بده حتی شده بامرگ
ترین عضویت: 1396/09/10 تعداد پست: 7229 تخم مرغ بپز عزیزم ناهارجوجه کباب بابرنج دارم .کلامیگم اینجاماکارونی رومیگن راحتترین غذاولی برای من پختنش خیلی سخته خدامن وبچه هام ازاین جهنم نجات بده حتی شده بامرگ