2777
2789

سلام من يه دوستى دارم عضو نى نى سايت نيست اين دوستم درسن 17سالگى عاشق يه پسرى ميشه كه اين پسره اهل كار نبوده ودختر باز بوده خانوادشم فقير بودن ولي از اونجايي كه خانواده دختره كه دوست صميمى من هست پولدارن پسره رو ميارن شهرشون كار وخونه وهمه چى اوكى ميكنن براش.....پسره قدرنشناس روابط اينترنتى با دخترا داره و قدر كارش نميدونه و يه مغازه زد 50مليون بيشتر ضرر كردخرجشون همش خانواده دختر ميدنن و يه دونه دخترم داره دوستم .....به نظرتون چيكار كنه راهنمايي كنيد من بهش بگم.....خانواده دختر از طلاق واينحور چيزا بدشون مياد اوضاعى شده براى دختربيچاره

خود کرده را تدبیر نیست

من ب تمام ارزوهام میرسم...این ماه باردار میشم.سه قلو.میتونم چهرتون رو تصور کنم عشقای مامان😍😘پسرای من مطمئنم شبیه بابا هستید😍😘 دختر قشنگم مثل خاله زیبا و دوست داشتنی هستی😍😘😍😘دعا کنید بابایی ی شغل مناسب پیدا کنه.🌷از خدا بخواید ک بابا ب حرف من گوش بده.عزیزای دلم خوابتون رو میبینم.مثل فرشته ها میمونید😍پسرای قشنگم خاله خوابتون رو دیده 😍دست عابجی رو بگیرید و باهم بیاید تو دلم.این ماه منتظرتونم.میدونم ک میاید ،من و بابا عاشقتونیم😍😘😍😘😍😘

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بره مشاوره پولدارم ک هستن از نی نی سایتیا راهکار میخواهید!

کسی که از اول اهل خانواده نبوده همونطور ک گفتین در بالا، پس اشتباه کرده باهاش ازدواج کرده حالاهم داره ب همون کاراش ادامه میده چیز واضحیه از اول همینجوری بوده ک دوستتون باهاش ازدواج کرده

برای ادبیات بعضی خانمهای نی نی سایت متاسفم...😔

از طلاق خوششون نمیاد ولی پول مفت دادن به پسر خیانتکار و بی عرضه مردم رو دوست دارن؟اول از همه کمک های خانوادش رو قطع کنه اگه درست نشد راضیشون کنه واسه طلاق!

پانداتون رو در راه رسیدن به سلطنت قطع دسترسی کردن!!!!  
از طلاق خوششون نمیاد ولی پول مفت دادن به پسر خیانتکار و بی عرضه مردم رو دوست دارن؟اول از همه کمک های ...

خانوادش بخاطر دختره ودخترش بهش خرجي ميدن به دخترشون ميدن

اگ نمیزارن کمکشون کنن درست زندگی کنن .یاالکی تهدیدکنه واسه جداشدن یکم سخت بگیرن بلکه پسرع درست شد .هرراهی رو امتحان کنن دیدن ادم نشد مجبورمیشن طلاقه دخترشونوبگیرن دیگ .ادم شدن زوری ک نیس

خوبی نکن .من کردم حال نداد 😏