2777
2789
عنوان

مامانا زود بیاین

89 بازدید | 10 پست

پسرمو تقریبا 2هفته ای میشه که از شیر گرفتم ولی سینه هام هنوز خیلی درد میکنن و شیر ازشون میریزه اینم بگم ک من یه دفعه ای شیرمو گرفتم اگه راه کاری میدونین ک سینه هام خوب بشه بهم بگین لطفا خیلی اذیتم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم قهوه بزن نوک سینت تلخ بشه خودش زده میشه دیگه نمیخوره

درمان تبخال و عفونت های تناسلی ب صورت گیاهی همدانیای گل تشریف بیارین مکانی مورد اعتماد برای خرید انواع عرقیات دارویی و گیاهی اصل و با کیفیت به ما بپیوندید لینک کانال@araghiat_giyahii

شیرتو بدوش بپاش جایی ک افتاب هست خیلی زودشیرت خشک میشه

درمان تبخال و عفونت های تناسلی ب صورت گیاهی همدانیای گل تشریف بیارین مکانی مورد اعتماد برای خرید انواع عرقیات دارویی و گیاهی اصل و با کیفیت به ما بپیوندید لینک کانال@araghiat_giyahii
خب اگه بدوشم بازم میاد جاش خو

مگه نمیگی از سینت شیر میاد همونو بریز تو افتاب یه چیز دیگه هم ما بهش میگیم تهپل قرقره نخ ریسی قدیمی چوبیه اونم بندازی گردنت سه وچهار روزه خشک میشه راحت میشی

مگه نمیگی از سینت شیر میاد همونو بریز تو افتاب یه چیز دیگه هم ما بهش میگیم تهپل قرقره نخ ریسی قدیمی ...

از کجا باید تهیه کنم عاشق این راهکارهای قدیمیم بخداا آدم عقیده داشته باشه واقعا بکار میاد

خب اگه بدوشم بازم میاد جاش خو

کسیو سراغ نداری نخ ریسی  میکرده بیشتر قدیمیا دارن یا روستاییااز بازار م بپرس شاید باشه بازار خامه وفرش فروشا

مگه نمیگی از سینت شیر میاد همونو بریز تو افتاب یه چیز دیگه هم ما بهش میگیم تهپل قرقره نخ ریسی قدیمی چوبیه اونم بندازی گردنت سه وچهار روزه خشک میشه راحت میشی