2777
2789
عنوان

خانومای گل کسی هست برای رفع عفونت واژن پیشنهادی بده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 221 بازدید | 24 پست

عنبرنسا بعضی عفونتارو تشدیدمیکنه

منم عین شمابودم بعد هرماه اقدام عفونتم برمیگشت دکترم فایده نداشت فقط شیاف فیتوواژکس گیاهیه و عصاره سیاهدونه ببین دوتاش معجزس

معجزم مرداد ۱۴۰۴ میاد بغلم خدایاشکرت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اب و سرکه برا عفونت باکتریایی هست من عسل و سرکه و جوش شیریتو عنبرنسا و مترونیدازول و فلوکونازول هنه جیزو تست کردم فقط فیتوواژکس خوبم کرد

معجزم مرداد ۱۴۰۴ میاد بغلم خدایاشکرت

عزیزم قدم اول اینه که درمان کنی حالا یا با دارو یا یا با نشستن تو تشت آب و نمک و سرکه یا با عنبر نسارا و ...

قدم دوم اینه که اجازه ندی مجددا آلودگی وارد بدنت بشه. من خودم یکسال درگیر عفونت بودم تا آخر فهمیدم در اثر مصرف ژل لوبریکانت هنگام نزدیگی عفونت می گرفتم من یه لیست از عوامل انتقال مجدد عفونت بهت می دم خودت چک کن یا به لیست اضافه کن تا عامل عفونت رو پیدا کنی 

جنس شورت / خیس بودن لباس زیر بعد از توالت/ دستمال توالت/ژل های شستشو/ ژل های روان کننده/ نحوه نشستن در حمام/ بیماریهای عفونی همسر/ کاندوم/ تماس دست آلوده با واژن / دوشهای واژینال/ بی تحرکی/ زیاد نشستن روی صندلی ادارات/ قند بالا/ استرس شدید/ نارضایتی از عمل نزدیکی یا پوچ شمردن این عمل

عزیزم قدم اول اینه که درمان کنی حالا یا با دارو یا یا با نشستن تو تشت آب و نمک و سرکه یا با عنبر نسا ...

مرسی خانومی بابت راهنماییتون...امروز رفتم دکتر واسه همسرمم هم قرص نوشت ایشالا که اثر کنه😢واسم کرم واژینال با قرص نوشتن خیلیییی ناراحتم بابت این موضوع...آخه فردا 14 پری هست و باید آمپول hcg تزریق کنم ولی با وجود کرم واژینال نمیشه نزدیکی کرد یعنی کل تلاش های این ماهم به هدر میره...واقعا خییییلی داغونم😢😢😢