2777
2789
درسته تازه گرفتم چی شد

مثل امضاتون

آدم باید سرش توی حساب و کتاب باشداصلا بدون حساب و کتاب که نمیشود زندگی کرد بعضی ها فکر میکنند زندگی مثل خاله بازی های دوران بچگی شان خواهد بودهمه چیز را سرسری و سطحی می بینند در حالی که زندگی یعنی بیدار شدن های ممتد هفت صبح و به هزار در زدن و مثل چی کار کردن که آخر ماه قسط عقب افتاده نداشته باشی البته این ها فقط زندگی است،یا ساده تر بگویم حداقل زندگی است زندگی واقعی بیست و پنج روز هفت صبح بیدارشدن دارد ولی پنج روز هم حق داری ساعت زنگی ات را خاموش کنی و سرت را ببری زیر بالشت زندگی واقعی زندگی لذت بخش یعنی برای کسی تلاش کنی که وقتی حالت بد است وقتی نا میزانی یا در راه اشتباه قدم بر میداری چشم از تو بر ندارد و خودت و خودش را یک تیم تصور کند که محکوم است به بردن .بله من در این دنیا به فکر یک زندگی لذت بخش هستم نه فقط به فکر زندگی!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

روزی نود تومن که گرد می‌کنیم میشه صد 

رفت و‌امد با خودشه

ولی تو خونه هر چی داریم که لازم نداریم میدیم بهش

البته خدمتکار خونه مادرم اینا هستن 

سایت از صدا پر است و از حرف خالی

میان داخل کابینتو از نو بشورن و بچینن؟؟؟ یا کمد؟؟؟ بعد یه سوالی مثلا لباس و.. هم اتو میکنن... من ...

غذا هم میپزن

هر کاری بگی میکنن

منم دقیقا بعضی کارا سختمه 

منکه خیلی خوشم میاد از این جور خانمها یک شاگرد دارم دوساله باهم هست اوایل اصلا وضع مالی مناسبی نداشتند الان مامانش توی هتل خانه دار هست واقعا زحمت میکشه برای بچه هاش امسال مببینم خوراکی های خوب توی کیفش هست میگه مامانم از هتل میاره واسم دفترهای خوب واقعا لذت میبرم و از ته قلبم تحسین میکنم همچین مادری رو برای بچه هاش زحمت میکشه شاگردم پرحرفم هست یهو زنگ آخر بلند میگه آخ جون میگم چی شد میگه تو خانمون شیر کاکایو داریم😆

مثل امضاتون

والا من نه کسیو قضاوت کردم اینجا نه توهین و چیزی  یه برداشت اشتباه بود فقط نمیدونم چرا جوگیر شدین

اگر زندگی خانوادگی پرتنشی داریم و تحصیلات و تخصص در زمینه خانواده نداریم نسخه ناموفق زندگی خودمون را برای بقیه نپیچیم ! مثال: همه مردها فلانند، همه زنها فلانند، به شوهر رو نده، جواب بدیشونو با بدی بده، ازدواج نکن، ازدواج بکن، بچه بیار زندگیت شیرین شه... حسن ختامشم اینه که روانشناس و مشاور هیچی حالیشون نیس من خودم یه پا مشاورم!  شما اگه بیل زن بودی که در خونه خودتو سرسبز کرده بودی عزیزدل   
غذا هم میپزن هر کاری بگی میکنن منم دقیقا بعضی کارا سختمه 

من خونه م برق میزنه از تمیزی...

محاله به هم ریخته باشه... همیشه تمیز تمیزه دیوارا فرشا و سرویسو خلاصه همه چی...

اما دقیقا فقط ظاهر خونه س.....

در کمدو باز میکنم کلی چیز میز میریزه بیرون بعد دوباره میچپونم...

تما کابینتا توشون درب و داغووون... 

معلوم نیس چی ب چیه....

یه سری لباس دارم انقد تنبلیم میاد اتو کنم کلا قیدشونو زدم دوساله نپوشیدم ....

😂😂😂😂 ارزش خشک شویی ام ندارن معمولی ان...

تو کشوها انقد بهم ریخته س و....

ولی واقعا نمیدونم چرا انجام دادن این کارا انقدر عذابم میده....

خودمم موندم....

من خونه م برق میزنه از تمیزی... محاله به هم ریخته باشه... همیشه تمیز تمیزه دیوارا فرشا و سرویسو خلا ...

دوای دردت کارگر خوبه 

منم عین تام و جری جارو میکنم میدم زیر فرش

دو هفته یه بار کارگر مامانم رو میارم سر و سامون میده 

البته خیلی وقته میشناسه ما رو و قلق نامرتبی هامون دستشه

ولی باید بالا سرش باشی 

من خودمم پا به پاش کار میکنم

روم نمیشه فقط ایشون کار کنه

والا من نه کسیو قضاوت کردم اینجا نه توهین و چیزی  یه برداشت اشتباه بود فقط نمیدونم چرا جوگیر شد ...

من جو گیر نشدم خانمی.قصد بحث کردنم ندارم...ولی بنظر میاد من به اندازه شما کار اشتباهی نکردم....هرچند شمام خیلی کار بدی نکردین انسان جایزالخطاست...برااین میگم که من کمتر از شما شایسته سرزنش هستم

مشکلی نیست

آدم باید سرش توی حساب و کتاب باشداصلا بدون حساب و کتاب که نمیشود زندگی کرد بعضی ها فکر میکنند زندگی مثل خاله بازی های دوران بچگی شان خواهد بودهمه چیز را سرسری و سطحی می بینند در حالی که زندگی یعنی بیدار شدن های ممتد هفت صبح و به هزار در زدن و مثل چی کار کردن که آخر ماه قسط عقب افتاده نداشته باشی البته این ها فقط زندگی است،یا ساده تر بگویم حداقل زندگی است زندگی واقعی بیست و پنج روز هفت صبح بیدارشدن دارد ولی پنج روز هم حق داری ساعت زنگی ات را خاموش کنی و سرت را ببری زیر بالشت زندگی واقعی زندگی لذت بخش یعنی برای کسی تلاش کنی که وقتی حالت بد است وقتی نا میزانی یا در راه اشتباه قدم بر میداری چشم از تو بر ندارد و خودت و خودش را یک تیم تصور کند که محکوم است به بردن .بله من در این دنیا به فکر یک زندگی لذت بخش هستم نه فقط به فکر زندگی!
من جو گیر نشدم خانمی.قصد بحث کردنم ندارم...ولی بنظر میاد من به اندازه شما کار اشتباهی نکردم....هرچند ...

شایسته سرزنش!   خوبه خدا نشدین با این روحیه های حساس اونطرفم یکی بارداره پریده به من انگار من باردارش کردم یا من دارم تو دلش لگد میزنم  

اگر زندگی خانوادگی پرتنشی داریم و تحصیلات و تخصص در زمینه خانواده نداریم نسخه ناموفق زندگی خودمون را برای بقیه نپیچیم ! مثال: همه مردها فلانند، همه زنها فلانند، به شوهر رو نده، جواب بدیشونو با بدی بده، ازدواج نکن، ازدواج بکن، بچه بیار زندگیت شیرین شه... حسن ختامشم اینه که روانشناس و مشاور هیچی حالیشون نیس من خودم یه پا مشاورم!  شما اگه بیل زن بودی که در خونه خودتو سرسبز کرده بودی عزیزدل   
شایسته سرزنش!   خوبه خدا نشدین با این روحیه های حساس اونطرفم یکی بارداره پریده به من انگار من ...

اینم باید براتون توضیح بدم?

شما الانم من هیچی نگفتم فقط اشتباهتونو گفتم بامن سرجنگ دارین ...معلومه اونورم حق با کیه