2777
2789

من شنبه جنینم سقط شد الان سینه هام بزرگ شده و.درد داره دکترم.هم جز قرص مفتامیک اسید داروی دیگه ای بهم نداده باید برم دوباره دکتر واسه این دردها کسی مثل من بوده میشه بیاین

استارتر عزیزی ک از ما نظر میخوای حداقل ی لایکی چیزی نشون بده نظرمون رو خوندی😐😐😐😐😐

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنون شما هفته چندم سقط شد

هفته نه قلبش تشکیل نشد رفتم بیمارستان بستری شدم سقطش کردم.فک کن بعد چهار سال حدود 10ملیون خرج کردم تا باردار شدم از روزی که فهمیدم باردارم همش استراحت مطلق بودم آخرشم سقطش کردم😭😭😭😭😭

شما چی

فک میکردم تو همدردی ولی حالا فهمیدم تو هم دردی!
سلام عزیزم. منم سقط داشتم دوسال پیش. نه این دردو نداشتم. ولی دکترمم این دارو رو نداد بهم یسری داروها ...

سلام گلم شما هفته ی چندم بودید که سقط شد ؟ چند ماه بعد باردار شدید

استارتر عزیزی ک از ما نظر میخوای حداقل ی لایکی چیزی نشون بده نظرمون رو خوندی😐😐😐😐😐
هفته نه قلبش تشکیل نشد رفتم بیمارستان بستری شدم سقطش کردم.فک کن بعد چهار سال حدود 10ملیون خرج کردم ت ...

عزیزدلم من جنینم سالم بود هفته ۱۵ بودم شنبه ددرد و لکه بینی گرفتم ساعت ۳ شب تا رفتم بیارستان و اینا ماما می خواست صدای قلبش رو گوش بده افتادم ب خونریزی و تمام هنوز باورم نمیشه... ان شالله خدا دامنت رو سبزکنه گلم

سلام گلم شما هفته ی چندم بودید که سقط شد ؟ چند ماه بعد باردار شدید

من هفته ۱۱ کورتاژ کردم. دوماه بعدش رفتم دکتر ازمایشام خوب بود میتونستم باردار شم ولی نیاوردم تقریبا ۷ماه بعدش باردار  شدم با یکبار اقدام. الانم دخترم ۶ماهشه

عزیزدلم من جنینم سالم بود شنبه ددرد و لکه بینی گرفتم ساعت ۳ شب تا رفتم بیارستان و اینا ماما می خواست ...

ممنونم.هم چنین

من شب و روز کارم شده گریه.دارم دیونه میشم 

با این ک سه ماه گذشته ولی اصلا یادم نمیره

فک میکردم تو همدردی ولی حالا فهمیدم تو هم دردی!
ممنونم.هم چنین من شب و روز کارم شده گریه.دارم دیونه میشم  با این ک سه ماه گذشته ولی اصلا یادم ...

عزیزدلم امیدت ب خدا باشه ...همین که باردارشدی یعنی امیدی هست عزیزم ...

عزیزدلم من جنینم سالم بود هفته ۱۵ بودم شنبه ددرد و لکه بینی گرفتم ساعت ۳ شب تا رفتم بیارستان و اینا ...

متاسفم ، منم ۱۶ هفته متوجه شدم قلبش وایستاده در صورتیکه همه چی قبلش خوب بود، شما علتشو چی گفتن بهتون ؟ ازمایشی دادید بعذش؟

منم هفته ی پیش جنین 18 هفتمو از دست دادم و حالم خیلی بده الانم سینه هام سنگین و دردناک شده و کارم شد ...

سلام گلم خدا بهت صبر بده می دونم خیلی سخته من جنینم رو دادم پاتالوژی جوابش اومد گفتند خونرسانی بهش خوب نبوده دکتر احمقم باید بهم سوزن هپارین میداده که نداده.... سینه درد هم طبیعه سوتین سفت ببند و کلم و بزار تو بخچال و برگاشو بزار رو سینه ات تا دردش بهتر شه

متاسفم ، منم ۱۶ هفته متوجه شدم قلبش وایستاده در صورتیکه همه چی قبلش خوب بود، شما علتشو چی گفتن بهتون ...

سلام گلم خدا بهت صبر بده من جنینم رو دادم پاتا لوژی جوابش که اومد گفتند خونرسانی بهش خوب نبوده دکتر احمقم باید سوزن هپارین بهم می داده که نداده شما علتش چی بود؟؟؟؟جنسیت جنینتون مشخص بود؟