2777
2789
عنوان

خانمایی که با پوشیدن لباس سفید مشکل دارن بیاین؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2965 بازدید | 118 پست
کیت تو عروسی مگان سفید پوشید یعنی از اون بالاتره عروس فامیلتون؟

چه ربطی داره؟؟؟؟

اونا اصلا سبک لباساشون با هم فرق داشت.

بعدم من واسه خودم اصلا مهم نیست.

میترسم عروس ناراحت بشه.

وگرنه عروسی خودم هرکی سفید بپوشه ناراحت نمیشم.

تو رو خدا لایک نکنید.ممنون.
منم روشن دوست دارم فقط...

آره وقتی تیره می پوشی انگار ناراحتی و خفه من این شکلی ام 

در دنیایی که گرگها زوزه می کشند بره  شدن تاوان سختی دارد ،،،،،، قلبم ساده بود اما عقلم دیگه همراش نیست 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من نمیخوام توجه رو از رو عروس برگردونم... اتفاقا همه توجه خودم هم به عروسه. بعدم شما نوشتید عروس=ل ...

عزیزم اگه شما یه عملی انجام بدی دیگه همه به نتیجه اون کار توجه میکنن نه به نیت شما 

این فرمول عروس=لباس سفید هم یه ذهنیت عمومی و استاندارده تصمیم اون عروس خانم یا دیگران تغییری درش ایجاد نمیکنه مساله نگاه افراد غریبه و فامیل و آشناهاست وقتی در رو باز میکنن میان تو مجلس خواه ناخواه همه اول شما رو میبینن که سر تا پا سفید پوشیدی حتی اگه کسی قبلا عروس رو.ندیده باشه ممکنه اشتباه بگیره

وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس  دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید
نمیشه کتت رو زیرش شلوار مشکی بپوشی ؟؟؟ و اگه یقه باز هست زیریش رو هم مشکی بپوشی با شال یا روسریی ک ط ...

نه. هیچکدوم اینایی که گفتید رو ندارم.

بخوام بخرم هم که خب یه دست کت شلوره رنگ دیگه بگیرم بهتره...

راستش ما بله برون نداریم نمیدونم چیه. مجلس مهمونی معمولی زیاد داریم آدمها لباس مجلسی میپوشن. من خود ...

آهان.

بله برون یعنی نامزدی، انگشتر نشون میارن...

به اون میگن بله برون.

عزیزم فقط بی تفاوت باش به بقیه.  من زمانی که ازدواج کردم، خانواده شوهرم جلو همه روسری میزاشتن ...

عزیزم...

ان شالله خوشبخت باشی.

دیگران واسم‌مهم نیستن.

فقط خود عروس واسم مهمه

دیگه هر کی نظری داره دیگه. منم اول اعتقاد نداشتم وقتی دیدم و شنیدم بعضی ها عمدا برای اذیت کردن عروس ...

آهان.

تاج خب مال عروسه.

ولی سفید پوشیدن حتی به جهت اذیت کردنم واسم اهمیت نداره...

منم اولین بار اینجا شنیدم حالا نپوشی بهتره شاید عروس مثل نی نی سایتیا حسود بود😂

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
منم اولین بار اینجا شنیدم حالا نپوشی بهتره شاید عروس مثل نی نی سایتیا حسود بود😂

نه بابا.

عروس بچم انقدر خوبه که نگو...

میترسم از همن سادگیش، یکی یه چیزی بگه ناراحت بشه.