2777
2789
عنوان

خانمایی که با پوشیدن لباس سفید مشکل دارن بیاین؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2965 بازدید | 118 پست
اینقدر از ابن تفکرات بدم میاد !!  من تو عروسیم اصلا حواسم ب لباسای خانما نبود  عروس همش ...

قبول دارم کاملا...

من حتی اگه توجه هم بکنم، ناراحت نمیشم از سفید پوشیدن کسی.

هرکسی سعی میکنه بهترین چیزی که میتونه رو بپوشه دیگه...

تو رو خدا لایک نکنید.ممنون.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم برو بپوشش و از ته دل برا عروس خانوم ارزوی خوشبختی کن.نباید به این خرافات دامن بزنیم و باعث جا ...

مرسی عزیزم...

احتمالا همین کار رو بکنم.

شما هم دعا کنید که خوشبخت بشه...

بابا این چ پروفایله دیشب تو کابوس هام پروفایل شما هم بود خیلی وحشت کرده بودم .. واقعا نمیدونم چرا بی ...

عکس خودمه خب خیلیم خوشگلم😁😁😁😁😁

دعای مادرا عجیب گیراست... یادته همیشه میگفتی الاهی پیر شی مامان... چه زود مستجاب شد... از وقتی رفتی یه شبه پیر شدم مامانم😭😭😭😭                  
این خرافات نیست. ناراحت نکردن مردم و رعایت کردن حال دیگرانه‌. البته به نظر من

به نظر من هیچکدوم نیست...

حداقل واسهدخودم که نیست...

همه سفید بپوشن عروسیم بیان

یاد این مهمونیای رسمی انگلیسی های قدیم افتادم که باید ده جور اداب رو رعایت میکردن.بیخیال بابا دنیا د ...

مرسی عزیزم...

من خودم اصلا واسم مهم نیست...

فقط میخوام عروس ناراحت نشه یه درصد.

عکس خودمه خب خیلیم خوشگلم😁😁😁😁😁

خیلی  لوسی😂 دیشب خیلی ترسیدم😢

قیافه من😑😑🔫وقتی تو تاپیک خانومای باردار میرم ... از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره 😑🔫تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه 😑🔫 یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه😑🔫 موز خوردم بچم نیوفته . کشمش خوردم بچم فلان نشه . یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه . مادرشوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی ..مگه چند روزه دیگه داری تا زایمان ؟ دوهفتمه عزیزم😑😑😑🔫
به نظر من هیچکدوم نیست... حداقل واسهدخودم که نیست... همه سفید بپوشن عروسیم بیان

دیگه هر کی نظری داره دیگه. منم اول اعتقاد نداشتم وقتی دیدم و شنیدم بعضی ها عمدا برای اذیت کردن عروس لباس شبیه عروسی میپوشن و حتی تاج میذارن حساس شدم. بعد شنیدم دیگران هم راجع به رف میگن زشته فلانی رو ببین عمدا اونجوری پوشیده. دیگه برام جدی شد.