2777
2789
عنوان

خانمایی که با پوشیدن لباس سفید مشکل دارن بیاین؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2965 بازدید | 118 پست
اخه این کجاش ناراحت کردن دیگران هست؟؟توی عروسیای ما ک ی سریا سفید میپوشن.تو عروسی خودم مامان و خاله ...

یه خانواده نیست. من هر کی رو میشناسم اینو قبول داره‌. برای خودش یه رسمه. به هر حال هر کس عقیده ای داره و عقیده شما هم محترمه. قرار نیست همه مثل هم فکر کنن. 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب الان مجلس ما هم بله برونه دیگه... عروسی نیست که... ولی ببینید چند نفر گفتن نپوش‌... پس میمونه ...

😂😂😂😂😂ای بابا .کی میاد بره برا تولد بره لباس 500 به بالا هزینه کنه جز تعدادی معدود.گلم بروووووو حالشو ببر

ولی خداییش عقد خواهر شوهرم بود تو تالار گرفت بعد جاریم ی لباس فوق مجلسی سفید بررررااااققققق دوخته بو ...

اون عروسی بوده...

هرچند خودم واسه عروسیم هم اصلا ناراحت نمیشم.

تو رو خدا لایک نکنید.ممنون.
مرسی از نظرتون‌ والا منم ندارم. لباس دیگم هم خوب نیست. فقط نمیخوام عروس ناراحت بشه

نمیشه کتت رو زیرش شلوار مشکی بپوشی ؟؟؟ و اگه یقه باز هست زیریش رو هم مشکی بپوشی با شال یا روسریی ک طرح های سفید ومشکی باشه؟ فک کنم بهتر باشه تا سفید یکدست .. چون بله برون هست ممکنه خیلی تو ذوق بزنه

قیافه من😑😑🔫وقتی تو تاپیک خانومای باردار میرم ... از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره 😑🔫تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه 😑🔫 یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه😑🔫 موز خوردم بچم نیوفته . کشمش خوردم بچم فلان نشه . یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه . مادرشوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی ..مگه چند روزه دیگه داری تا زایمان ؟ دوهفتمه عزیزم😑😑😑🔫
من هیچ چیز سنتی رو قبول ندارم ولی لباس سفید تو عروسی نمی پوشم. میگن میخواد عروس رو تحت الشعاع قرار ب ...

بله برون که لباس عروس هم سفید نیست چی؟؟؟؟

چون واقعا تحت الشعاع قرار نمیگره...

اون یه رنگه، من یه رنگ دیگه

یه خانواده نیست. من هر کی رو میشناسم اینو قبول داره‌. برای خودش یه رسمه. به هر حال هر کس عقیده ای دا ...

اره عزیزم میگم ک احتمالا یک سری جاها شاید رسم باشه ولی این رسم باید تو خود خانوادادشون انجام بشه و برای دیگر افراد نسخه پیچیده نشه.

نظر شماهم بسیار محترمه دوست خوووبم.🌺

۳ بار رفتم و اومدم ...از سال ۹۴ هستم اما نخوندم همچین چیزی رو ...حتی اگه هم باشه برام مهم نیست می پو ...

جدی؟؟؟؟

من که یه ساله هستم کلی تاپیک خوندم در این باره ها...

من واسه خودم اصصصصلا مهم نیست.

گفتم عروس ناراحت نشه.

که خودم فکر نمیکنم اصلا.

ولی خب میگم نکنه یه درصد ناراحت شه

خب الان مجلس ما هم بله برونه دیگه... عروسی نیست که... ولی ببینید چند نفر گفتن نپوش‌... پس میمونه ...

راستش ما بله برون نداریم نمیدونم چیه. مجلس مهمونی معمولی زیاد داریم آدمها لباس مجلسی میپوشن. من خود عروسی رو گفتم. 

مرسی از نظرتون‌ والا منم ندارم. لباس دیگم هم خوب نیست. فقط نمیخوام عروس ناراحت بشه

یادمه یه کاربر کُرد عکس عروسی  گذاشت و لباسش سفید بود اون موقع هم چندنفر میگفتن چرا سفید پوشیدی و اینا.اونم گفت ما اصلا همچین رسمی نداریم که سفید نباید پوشید.

بنظرم فقط بعضی شهرا میگن نباید سفید پوشید.

مرسی عزیزم... خودمم تو قید و بندش نیستم. اصلا هضمشم نمیتونم بکنم. ولی خب نمیدونم دیگران چجوری ان

عزیزم فقط بی تفاوت باش به بقیه. 

من زمانی که ازدواج کردم، خانواده شوهرم جلو همه روسری میزاشتن و حتی خواهر شوهرم که جوونه، من اصلا اهل روسری گذاشتن نبودم، به شوهرم گفتم چیکار کنم گفت هر جور راحتی ، اینا ناراحت نمیشن. منم خیلی راحت مدل خودم بودم. کسی هم چیزی نگفت. منم از اول خودم بودم و خلاص

شاید چون رنگ سفید جا افتاده که واسه عروساست کسی خیلی نمیپوشه تو مراسمای مربوط به ازدواج . حالا چرا م ...

چون فقط دو تا لباس مناسب این مهمونی دارم...

چون رسمیه، باید کت شلوار باشه.

یکیش صورتیه که همه دیدن، و خودم هم خیلی دوسش ندارم.

ولی این یکی رو هیچکس ندیده.

عروسم خودش اصلا لباسش سفید نیست.

عروس = لباس سفید  آیا شما اون روز و در اون مجلس عروس هستید ؟ اگر بله لباس سفید بپوشید  ا ...

من نمیخوام توجه رو از رو عروس برگردونم...

اتفاقا همه توجه خودم هم به عروسه.

بعدم شما نوشتید عروس=لباس سفید.

ولی اینکه خود عروس قرار نیست لباس سفید بپوشه، بازم تغییری در این امر نمیده؟؟؟