2777
2789

پسرم 1 سال و هفت ماهه که بود از پوشک گرفتمش کامل بعد از یک هفته معذرت میخوام اسهال شدید گرفت دوباره پوشکش کردم الان 2 سال و 4 ماهشه اما نمیدونم چکار کنم از پوشک بگیرمش واقعا موندم😥😥

چشم بر هم زدنی مرد کوچک من بزرگ مردی میشود که برای نگریستن به چهره ماه مردانه اش باید سر بالا کنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب دوباره بعد از خوب شدن چرا نگرفتیش

شخصی به دیدن عالمی رفت وپرسید رازجوانی ات چیست عالم پاسخ داد با ابله بحث نکردم .شخص پرسید مگر میشود...؟!عالم گفت راست میگویی نمیشود!!!😆😆😆 اگه جواب پستای ابلهانه و توهین امیز رو ندادم بدون اونا راست میگن😉اینم آخر امضام مجبور شدم اضافه کنم درخواست دوستی ندید مخصوصا مرد جماعت که فحش نثارش میکنم😬😬😬

من دوسال ۸ ماهش بود گرفتم راحت بود..۴ روز باز کن همکاری نکرد تگفت و خلاصه جنگ اعصاب بود ببند...من تو اقدام سوم موفق شدم سر سه روز

زمستانی سرد کلاغ غذا نداشت.گوشت بدن خود را میکند و به جوجه ها میداد.زمستان تمام شد و کلاغ مرد و جوجه ها نجات پیدا کردند و گفتند خوب شد مرد خسته شدیم از این غذای تکراری.
منم پسرم دوسال پنج ماه هست چند روزی هست که روزها پوسک نمیکنم میبرمش توالت .توی توالت پره پر چسب کردم

پسرت مردادیه؟

شخصی به دیدن عالمی رفت وپرسید رازجوانی ات چیست عالم پاسخ داد با ابله بحث نکردم .شخص پرسید مگر میشود...؟!عالم گفت راست میگویی نمیشود!!!😆😆😆 اگه جواب پستای ابلهانه و توهین امیز رو ندادم بدون اونا راست میگن😉اینم آخر امضام مجبور شدم اضافه کنم درخواست دوستی ندید مخصوصا مرد جماعت که فحش نثارش میکنم😬😬😬

دوست عزیز کل سختی پوشک گرفتن برای یک هفته است کامل بچه رو باز بزار وهرچند دقیقه یکبار یادآوری کن برای دستشویی اگه خودشم میگه ندارم تو ببرنش بعد از یک هفته خودش بر حسب عادت جیش و پی پی شو میگه باید صبور باشی اگه خودشو خیسکرد دعواش نکنی ولی محکم بهش بگو باید بری دستشویی بزار دستشویی رفتن تو رو ببینه تا یکماه یا دوماه کامل طول بکشه بچه به این روند عادت کنه و خودشو خیس نکنه این مدت هم خودتو آماده کن که شاید خونه کثیف بشه ولی بعدش دیگه راحتی انشالله

بار اول چقدر زود دست بکار شدی علت خاصی داشت؟؟؟ 

نه تو خونه باز میزاشتمش دیدم کامل میگه گرفتمش از پوشک

چشم بر هم زدنی مرد کوچک من بزرگ مردی میشود که برای نگریستن به چهره ماه مردانه اش باید سر بالا کنم
تیرماهه

فکر کردم شاید با دختر من یه روز باشن😆دخترم 2مرداد

خب دوباره بعد از خوب شدن چرا نگرفتیش

نشد دیگه نمیگفت تو شلوارش میکرد مخصوصا پی پی 

دوست عزیز کل سختی پوشک گرفتن برای یک هفته است کامل بچه رو باز بزار وهرچند دقیقه یکبار یادآوری کن برا ...

تو خونه خودمون همیشه بازش میزارم معذرت میخوام واسه جیشش از هر 10 بار 8 دفعشو میگه اما پی پی و اصلاااا انگار بدش میاد بره حتی واسش صندلی هم خریدم اما از اونم خوشش نیومد