2777
2789

من رفتم دکتر بزتم شامپو ۲ در یک سریتا نوشته

تو خودت به این رسیدی که نیاز داری امام زمان بیاد؟ برای نجات مردم بیگناه و ستمدیده، برای ریشه کن کردن ظلم ، برای آوردن رفاه، برای تموم شدن این روزگار سیاه، برای عوض شدن و برچیده شدن هر سیستم کثیفی، برای نجات خودت!!!!! کی قراره  این نیاز رو درک کنی؟ کی آماده ای ؟ کی حس می کنی وقتشه؟ بهونه ات برای تعلل چیه؟ ....

منم این مشکلو دارم😓

در زندگی یاد گرفتم:با احمق بحث نکنم و بگذارم در دنیای احمقانه خویش خوشبخت زندگی کند.با وقیح جدل نکنم چون چیزی برای از دست دادن ندارد و روحم را تباه می کند.از حسود دوری کنم چون اگر دنیا را هم به او تقدیم کنم باز از من بیزار خواهد بود.وتنهایی را به بودن در جمعی که به آن تعلق ندارم ترجیح دهم و سه چیز را هرگز فراموش نمیکنم :1 . به همه نمی توانم کمک کنم2 . همه چیز را نمی توانم عوض کنم3 . همه من را دوست نخواهند داشت ....!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم خیلی این مشکل رو داشتم

تا این که  همینجوری شامپو  مخصوص موهای چرب بس رو از فروشگاه برداشتم   دیگه نه سرم میخاره  نه شوره داره

بی زحمت برای حاجت دلم صلوات مهمونم کنید      
واقعاااا.کاش منم بگیرم

اره

من جوری بود دست میبردم تو موهام  رو لباسم پر شوره میشد

یک ماه نمیشه  شامپو رو گرفتم  خیلی خوبه واقعا  رنگش سبزه با عصاره سیب  

بی زحمت برای حاجت دلم صلوات مهمونم کنید      
حالا خوب شدی

من خودم که شوره ای ندیدم دکتر می گفت داری، تازه خریدم خواستم بگم پیشنهاد دکتر این بوده

تو خودت به این رسیدی که نیاز داری امام زمان بیاد؟ برای نجات مردم بیگناه و ستمدیده، برای ریشه کن کردن ظلم ، برای آوردن رفاه، برای تموم شدن این روزگار سیاه، برای عوض شدن و برچیده شدن هر سیستم کثیفی، برای نجات خودت!!!!! کی قراره  این نیاز رو درک کنی؟ کی آماده ای ؟ کی حس می کنی وقتشه؟ بهونه ات برای تعلل چیه؟ ....
میشه روش کار و مقدار و تعداد دفعاتش رو هم بگی عزیزم؟

قبل از اینک بری حموم یه مقدار ماست بمال رو موهات کلا مثل رنگ بذار بمونه چند ساعت بعد برو بشور اگ دیدی خوب بود بازم بزن

شوهرم موهاش شوره داشت یه شب خاب بود ماست مالیدم سرش الان انقد کم شده یه بارم بزنم دیگ میره کلا

خدایا نگاهم کن،نگاه تو به من آرامش میدهد💙🫂

شامپو ضد شوره مردانه شاوما مدل Classic X3

برند آلمانی شاوما (Schauma) شامپو ضد شوره (Anti-Dandruff) کلاسیک (Classic)  را برای مبارزه با شوره‌ی سر عرضه کرده است. ترکیبات آن دارای زینک پریتیون (Zinc Pyrithione) است که خاصیت ضد قارج و ضد باکتری دارد. وجود این ماده در ترکیبات شامپوی کلاسیک ضد شوره شاوما، در کاهش شوره‌ی سر و التهابات پوست سر بسیار موثر است. همچنین ترکیب این شامپو با از بین بردن دیواره‌ی سلولی قارچ‌ها، شوره را درمان کرده و مصرف دوره‌ای آن، از بروز این عارضه برای همیشه پیشگیری خواهد کرد.

شوره‌ی سر یکی از بیماری‌های موقت پوست سر است که در برخی افراد اتفاق می‌افتد. شوره سر را نمی‌توان یک بیماری بسیار حاد دانست که در واقع بر اثر مرگ سلول پوست ایحجاد میشود. علل مختلفی برای مرگ سلولی وجود دارد که از جمله‌ی آن، اختلال در سیستم هورمونی، تغذیه‌ی نامناسب، استرس، مصرف دخانیات، عدم شست‌وشوی درست و رفع شوینده از روی پوست سر و مهمترین آن قارچ است. برای رفع این مشکل، بهترین راه‌حل‌ استفاده از شامپوهای ضد شوره موثر در یک دوره‌ی کامل است. همچنین رعایت نکات بهداشتی و ماساژ نیز می‌تواند تاثیر فراوانی داشته باشد.

برند شاوما (Schauma) برای کمک به درمان و مبارزه با این بیماری، از ترکیبات موثری در شامپوهای خود استفاده کرده که با استفاده از آن‌ها در یک دوره‌ی درمانی 6 هفته‌ای بتوان به راحتی آن‌ را از بین برده و از بروز مجدد آن پیشگیری کرد.

این برند آلمانی در طراحی فرمولاسیون محصولات خود به‌خصوص در زمینه‌ی مو، به‌گونه‌ای عمل کرده که بهترین محصولات را برای مراقبت و زیبایی مو عرضه کرده است.