دخترمن دوماهشه پدی لاکتم میخوره بدنش جوش زدزبرشدصورت سینش ک پمادثمین ۳درصدمیزنم خیلی بهترشده من اصلاشیرخودمونمیرم فقط شیرخشک تازه haبازعلابم نشون داده ک دکترگفت بین ۴تا۶ماه تستپوسنی میگیزیم ببینم ب چیاالرژی داره اوناک اگزمامیزنن اکثراالرژی تنفسی دارن ولی خوب یسری غذاهام تشدیدمیگنه بعضیاشونم ب غذاهام حساسیت دارن
برااگزملش ثمین بزن یروزدرمیون حموم ببرفقط باشامپوفیروزسروبدنشوبشورحوله روپویتش نکش لباساش پنبه کتانونخ باشه باصابون کهنه شوربشودخودت عطرادکلن نزن لسپنددودنکن سیگارجلوش نکشی هوای سردبیرون نبرپوستشوچدپ نگهدادباهمون ثمین
باپنبه اب جوشیده ولرم اول صورتشوپاک کن یکم ک مرطوب پمادوبزن اینجوی بهترجذب میشه
توغذاهام معمولالبنیات بادوم تخم مرغ گندم سویاماهی اینابیشترین حساسیت رونشون میدم مرکبات موزسیب زمینی ختی
من بچه اولم الرژی داره خون تومدفوع وکلی علایم داشت ختی کارش ب بیمارستانم کشبدفک کن سیب زمینی روکسی نمیدونه ممکنه حساسیت زاباشه ولب پسرمن داشت شکمش شل میشدخیلی
راستی واس اون جوشای بدنش ک بهتربشه ادوبه هم نخود
ولی بهترین چیزواس کسیکه بچش الرژی داره شیرخشک اونم شبزخووتوندی فقط خشک بدی مثل اپتامیل پپتی
من ک اخرش اینطوری راحت شدم وگرنه همش استرس داری بچه کامل خوب نمیه اکثرابه چنوتاچیزحساست دادن
توتنفسیااکثرابه مایت هم حساسن همون گروخاک ک توخونه پیشش جارونزن ملحفه هاشومرتب بشور
خلط وسرفه هم داره ار۱۸زوزگبش
ک دکترگعت زیرس ماه دارونمیدم
ببین جوش فقط واس لبنیات نیس خیلی چیرای دیگم باعثش میشه
اگ لبنیات باشه رفنه رفته توپی پیش خون میبیی
یاخون مخفی توپی پی ک دومی باازمعلوم میشه