2777
2789

وای منم یه بار رفتم اهواز صورتم داغون شد فک کنم ب خاطر اب و هواشه 

ابشم خیلی تاثبر داره

خداازت سپاسگذارم که تودلیم روحفظ میکنی ازت ممنونم که به زودی زود تواغوشم میگیرمش سپاسگذارم که نه ماه انتظارم زود وبه سلامت به پایان میرسه وتوراهیمون سلامت میاد پیش منو باباش.....😍😘😘😘😘

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باردار شو  صورتت ميشه هلو

پس چرا هرکی باردار میشه زشت میشه😒😒

خداازت سپاسگذارم که تودلیم روحفظ میکنی ازت ممنونم که به زودی زود تواغوشم میگیرمش سپاسگذارم که نه ماه انتظارم زود وبه سلامت به پایان میرسه وتوراهیمون سلامت میاد پیش منو باباش.....😍😘😘😘😘
سلام من خودم جوش های زیادی داشتم تو حموم ماسک رشل میزارم درسته موقع پریود بازم میریزم ولی زود خوب م ...

ماسک چییییی

سلام من خودم جوش های زیادی داشتم تو حموم ماسک رشل میزارم درسته موقع پریود بازم میریزم ولی زود خوب م ...

رشل و کجا تهیه کنم ؟ چجوری ماسکشو درست کنم

همه دنیام دخترم❤️
بهشون اصلا دست نزن.هرروز هم صورتو با ژل شستشو صورت بشور.کرم چرب هم نزن بدتر میشه

چطور من کرم میزنم خشک میشن؟ ممکنه بعد از چنسال لک بشن؟

همه دنیام دخترم❤️