2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدارو شکر عزیزم منم یکساله منتظرم صبح بیبی چک گذاشتم منفی بود دلم گرفته بود بیبی چکتو دیدم خوشبحال ش ...

من دو ماهه بیخیال بودم..... و موقع پریود هام رازیانه دم کردم و خوردم

❤ⓚⓞⓡⓓ❤

مبارکه ایشالا جواب ازمایشتم مثبت بشه 

راستی علائم چی داری؟

من که چند روز مونده هیچ علائمی ندارم

خداجونم دلم برای نی نی نداشتم تنگه😢😭😭😭 خودت بهمون رحم کن و برامون معجزه کن من بهت ایمان دارم خدای خوبم منتظرم بیشتراز این نذار انتظار بکشیم خیلی دوست دارممم😍😘😙😗
مبارکه ایشالا جواب ازمایشتم مثبت بشه  راستی علائم چی داری؟ من که چند روز مونده هیچ علائمی ندا ...

هیچ علایمی ندارم.کمی سینم درد داره.کمی حالت تهوع

❤ⓚⓞⓡⓓ❤
هیچ علایمی ندارم.کمی سینم درد داره.کمی حالت تهوع

منم نوک سینم دست زددنی توام؟

خداجونم دلم برای نی نی نداشتم تنگه😢😭😭😭 خودت بهمون رحم کن و برامون معجزه کن من بهت ایمان دارم خدای خوبم منتظرم بیشتراز این نذار انتظار بکشیم خیلی دوست دارممم😍😘😙😗
ببین من هرماه این علایمو داشتم و باردار نبودم...الانم همون علایمو دارم ...... با علایم جلو نرو.....

باش مرسی