2777
2789

شما از چه حرزی استفاده میکنید آیا داخل سرویس بهداشتی هم همراهتون هست یا جدا میکنید از خودتون؟

من خودم سرچ کردم الان حرز امام جواد برای دفع دشمن و بلا و چشم زخم خیلی مفیده 

من پلاک طلام حرز امام جواده خوبه لاک بی رنگ بزنی که به بدن برخورد نکنه بی وضو من همیشه گردنمه

🍁گروه قرمز 🍁وزن شروع ۹۴ وزن هدف۶۰   من میتونم ثابت میکنم که میتونم   

همه ی حرزهاخوبن اماحرز جامع مال امام جوادعلیه السلام هست

من دارمش توخونه میزارمش یه گوشه امابیرون همیشه همراهمه 

پوشش داشته باشه مثلا توکیف گردنی باشه برای دستشویی رفتن عیبی نداره چون دیگه قالب داره

آبادی میخانه ز ویرانی ماست، جمعیت کفر از پریشانی ماست، اسلام به ذات خود نداردعیبی، هر عیب که هست از مسلمانی ماست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همه ی حرزهاخوبن اماحرز جامع مال امام جوادعلیه السلام هست من دارمش توخونه میزارمش یه گوشه امابیرون ه ...

ممنون ار راهنماییت دوست گلم رو کاغذ بنویسم با خودکار یا مداد فرقی نمیکنه؟

از کربلا برا پسرم حرز امام جواد خریدم متبرک کردم داخل ی محفظه لوله ماننده همیشه بهش وصل میکنم برا خوابش خوبه کلا حرز امام جواد برا بچه ها توصیه شده

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.
ممنون ار راهنماییت دوست گلم رو کاغذ بنویسم با خودکار یا مداد فرقی نمیکنه؟

روی کاغذبنویس نه فرقی نمیکنه جانم

من خودم ننوشتم اماده شدش روازنمایندگی طب اسلامی آیت الله تریزیان گرفتم 

آبادی میخانه ز ویرانی ماست، جمعیت کفر از پریشانی ماست، اسلام به ذات خود نداردعیبی، هر عیب که هست از مسلمانی ماست
فقط موقع خواب؟

نه همیشه با ی سنجاق بهش وصله 

چون تو اون محفظه فلزیه فکر نکنم ایرادی داشته باشه

بازم میپرسم برات دقیقشو میگم

فقط همسرم رو نگین انگشترش سکره حمد داره با اینکه برق ناخن زدم براش تو سرویس نمیبره ولی دست بقیه میخوره موقع مصاحفه اشکال نداره

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.

سلام صبح بخیر

کتاب مهج الدعوات سید بن طاووس همه ی حرزهای معصومین و مناسب چه کاراهایی هستن رو داره ( البته کلی دعاها و .. دیگه عالی هم داره ) 

حرز امام جواد علیه السلام هم عالیه ، فقط سعی کنید حتما خودتون حرزهاتونو بنویسید و آماده نخرید  ، مگر اون طرف که ازش خیلی خیلی مطمئنید ، اما بازهم اگر خودتون بنویسید خیلی بهتره