2777
2789

سلام.

لطفا بگید تو محیط کار چطوری از حاشیه ها دوری میکنید و اینکه چطوری سعی میکنید به رفتار همکارانتون توجه نکنید و ناراحت نشید.

من تمام حرف ها و کارها رو زیر نظر میگیرم و خیلی ناراحت میشم از بعضی موارد.

چطوری میشه بیخیال بود؟

۱۷۶ جان                                                                           ۱۷۶ آرزو                                                                           ۱۷۶ استعداد پرپر شده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنده خدا زن شاغل با اون حجم از خستگی ناشی از کار و خونه الان داره هفت پادشاه رو خواب میبینه😧

😃گفتم شاید یکی عین من از ناراحتی خوابش نبرده.

۱۷۶ جان                                                                           ۱۷۶ آرزو                                                                           ۱۷۶ استعداد پرپر شده
سعی میکنیم خوب 😐

چطوری سعی میکنی؟🤔

سرم با کارم مشغول میکنم دیگه محیط کاره باید تحمل کرد چاره نیست بخوای از همه چی سردر بیاری و سرک بکشی ...

نه درد دل و سرک کشیدن.

مثلا همکارت یه چیزی بگه حالا چه با منظور چه بدون منظور.بهت بربخوره.چطوری از فکرش میای بیرون؟

عزیـــزم😉فردا مگه نباید بری سرکار اخه؟

فردا صبح باید برم دانشگاه بعد از ظهر هم برم سرکار.

ولی فکرم مشغوله خوابم نمیبره.

@judy1395  

سلام عزیزم اگه اومدی لطفا راهنماییم کن.

روی وظیفه ات تمرکز کن 

برای اوقات بیکاری یه سرگرمی داشته باش که قاطی حرف دیگران نشی 

ازشون سوال در مورد خارج کار نپرس تا کم‌کم ازت سوال نپرسن

سایت از صدا پر است و از حرف خالی

من یک دوست همکار دارم که به قول خودش مثل دخترشم. با اون درددل می کنم سبک میشم. ولی لاید باهاش کنار لیایی تا بتونی دوام بیاری . تو بهورین محیطاای کاری هم ادم حسود و زیر اب زن هست. اگه کار و درامدت خیلی مهمه برات صبور باش. این هم بگم که بعضیها عمدا می روند رو مخت که با پای خودت بری این شگردشونه

من اینقدر سرکار مشغله دارم که فرصت سر خاروندن  ندارم نگاه میکنم به ساعت میبینم ای وای 2 شد و من همه کارام مونده 

تو چشم مدیر و مابقی همکاراهم عزیزم چون وقت حرفای خاله زنک و غیبت رو ندارم 

ولی مابقی همکارها که بیکارترن مدام اشوب درست میکنن و یار کشی دارن که من خوشم نمیاد 

واسه من حقوق اول ماه مهمه واسه همین هر وی عر کار کنه محل نمیدم و به حقوقم فکر میکنم

وزن اولیه۸۳☹️ وزن هدف اول۷۵ 😘هدف دوم ۷۰🤩🤩🤩🤩

عزیزم باید سعی کنی خودتو قوی کنی منم اوایل مثل شما حساس بودم خیلی محیط روم اثر میذاشت.الان دیگه انگار آمپول بیحسی زدم نمیذارم اتفاقات اطرافم تاثیر بذاره.همین دیروز یه مسئله ای پیش اومد خیلی ریلکس برخورد کردم انگار اتفاقی نیافتاده و این بیشتر لج طرف مقابلو در میاره😉

من با بچه ها دوستم ولی در عین حال طوری رفتار میکنم کسی به خودش اجازه بی احترامی یا شوخی بیجا نمیده.بیشتر وقت بیکاریم هم سرم به کار خودمه سعی میکنم خیلی صمیمی نشم چون قطعا ازت آتو میگیرن به روزی بر علیهت استفاده میکنن.متاسفانه محیطای شغلی تو ایران خیلی این مشگلاتو داره .باید دوستانه رفتار کنی با احترام ولی در عین حال سیاست هم داشته باشی

عزیزم باید سعی کنی خودتو قوی کنی منم اوایل مثل شما حساس بودم خیلی محیط روم اثر میذاشت.الان دیگه ...

مرسی عزیزدلم.

لطف کردید خیلی.

کاش منم بتونم مثل شما بی تفاوت بشم.