2777
2789

بچم 40 روزشه.وزن گیریش خیلی خوبه.بالا نمیاره شیر رو بعد خوردن.اما میخوابه میاد تو گلوش .بیقراره جیغ میزنه تو خواب.گاهی فک میکنم دورازجونش داره خفه میشه.گلوش به خس خس افتاده از بس رفلاکس کرده.چندتا دکتر بردیم رانیتیدین هیج اثری نداشت با امپرازول بهتر شد یکم.شوهرم میگه شیرت رقیقه بچه سیر نمیشه زیاد میخوره یا بهش نمیسازه رفلاکس میکنه.رفته شیرخشک گیگوز خریده امتحانی بدم ببینم بعتر میشه یا نه.امتحان کنم ؟ کسی با شیرخشک رفلاکس بچش بهتر شده؟

مهربونا .. ممنون میشم برای سلامتی بابای عزیزم یه حمد شفا مهمونش کنین🙏😢

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم همش تف میکنه شیر مث کف لای لبشه.گاهی هم از کنار لبش میریزه بیرون تو خواب.بخاطر برگشت اسید معدش گلوش خس خس میکنه.کولیک که داره.البته کولیکش خیلی بهتره.چرا شیرخشک ندم؟

نه شیر خودتو بده اگه واقعا رفلاکس داشته باشه حدودا 4ماهش بشه دیگه سینتون نمیگیره مثل دختر من 😢😢 ...

آخه خیلی اذیت میشه بچم.دلم کبابه.با اینکه از خدامه شیر خودمو بخوره اما اگه بدونم با شیر خشک رفلاکسش خوب میشه حاضرم شیرخشک بدم.تمام گلوش سوخته به خس خس افتاده😢

عزیزم دختر من ۵۳ روزشه دقیقا مثل بچه شما حتی ی بار 

شوهرم میگه شیرت رقیقه بخاطر اینه رفلاکسش..😢

دختر منم مثل شماس دقیقا حتی ی بارم بالا نیاورده دکترش گفت رفلاکس عق میزد گاهی تو خواب وسینش خس خس میکنه امپرازول وبی بی کر میددم انگار ی چیزی میجوید الان بهتر شده شیر خشک ببلاک ای ار دادم خیلی سنگین بود حالا شیر خودم ومیدم واپتامیل

چرا رفتی ؟چرا من بیقرارم
مغذرت میخوام اولا شوهرت حرف اضافه میزنه

بچه شبا مخصوصا خیلی اذیت میکنه اونم سرکار میره خواب نداره.منم میبینه پا چشا گود و خسته و داغون میگه شیرخشک بدیم خوب میشه.شبا هم راحت میخوابه.گیگوز رفته خریده نمیدونم والا.میترسم بدم بچم حالش بد شه

عزیزم همش تف میکنه شیر مث کف لای لبشه.گاهی هم از کنار لبش میریزه بیرون تو خواب.بخاطر برگشت اسید معدش ...

خوب ببرش دکتر چرا باید شیر خشک بدی اینجوری عادت میکنه باید تا اخرش شیر خشک بخوره گناه داره ،دکتر بهت میگه چیکار کن 

دوباره دل هوااااای باتو بودن کرده ..                                  نگو این دل دوریه عشقتو باورکرده                        عاشق این ترانم 💔💔💔
آخه خیلی اذیت میشه بچم.دلم کبابه.با اینکه از خدامه شیر خودمو بخوره اما اگه بدونم با شیر خشک رفلاکسش ...

عزیزم ربطی به شیرخشک و شیرخودت نداره

تازه شیر خودت واسش بهتر هم هست

فقط حتما مراعات غذایی داشته باش

دختر منم رفلاکس داشت. داغوووون شدم

لبنیات اصلا نخور شیر پنیر کره خامه دوغ ماست هیچی

کاکائو گوجه خام چیزای کافئین دار نخور

مراعات کن شیر خودتو بده. شیر خودت خیلی بهتره تا شیرخشک

صلوات
دختر منم مثل شماس دقیقا حتی ی بارم بالا نیاورده دکترش گفت رفلاکس عق میزد گاهی تو خواب وسینش خس خس می ...

اره.پسر منم همینه.همش در حال ملچ ملوچه.شیرخشکارو دکتر به دخترت داد؟