2777
2789

سلام بچه ها امشب داداشم اومد خونمون خیلی هول کردم حالم بده استرس دارم😭😭😭 با خانمش و برادرهاش بحثش شده میخواد جدا شه تو رو خدا واسش دعا کنید یه صلوات بفرستید واسش انشاءالله مشکلات همه رفع بشه حالش خیلی بده از بس چیزی نخورده لاغر لاغر شده همش حرص میخوره خیلی نگرانشم ممنون میشم یه صلوات بفرستید دعا میکنم همه همیشه سلامت باشند. 😞😞

فرستادم

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

انشالله هیچ خواهری سختی و مشکلات داداششو نببینه و برادرها همیشه تووخوشی باشن

داداش منم مشکل مالی داره خیلی نگرانشم خداخودش برادرشمارو نجات بده😘😘

خدایا چنان کن سرانجام کار که تو خوشنود باشی و ما رستگار

داداشه من خیلی بی زبونه دلم واسش میسوزه زنش خیلی خوبه ولی خانواده اش نمیزارن این دوتا زندگی کنند همه مشکلات دارن این دلیل نمیشه خانواده ها تو زندگی یچه هاشون دخالت کنند اینجوری بدتر میشه 

داداشه من خیلی بی زبونه دلم واسش میسوزه زنش خیلی خوبه ولی خانواده اش نمیزارن این دوتا زندگی کنند همه ...

چند سالشونه داداشت و خانومشون؟

من ازت حاجتمو مي گيرم بين قلب من و تو عاشوراست ❤️❤️🙏🙏💝💝

الآن حدوده 6 سال میشه عروسی کردن همیشه میگفت خانواده زنم تو همه کارهای ما دخالت میکنند مخصوصا برادرهاش و خواهرش در صورتی که ما اصلاً تو کار عروس هامون یا دامادها دخالت نمیکنیم

الآن حدوده 6 سال میشه عروسی کردن همیشه میگفت خانواده زنم تو همه کارهای ما دخالت میکنند مخصوصا برادره ...

عزيزم ناراحت نباش خدا از ما نسبت به بنده هاش مهربون تره، ولي به نظرم خيلي كارشون بده كه دخالت مي كنن

من ازت حاجتمو مي گيرم بين قلب من و تو عاشوراست ❤️❤️🙏🙏💝💝