2777
2789

یه نفر تو اشناها گفته به فلانی نگین کجا میرین چی کار میکنین ممکنه ناراحت شه اونم بهش گفته نه فلانی دل گنده ای داره 

خیلی دلم شکست و اشک ریختم مگه من ندید بدیمم 

خیلی غصم گرفت

منم چند سال پیش خیلی چیزا داشتم ولی الان ندارم

حتی فکرشم نمیکردم زندگیم این ریختی شه 

چرا ژست مسافرت و تفریح و خوشبختی میگیرین 

این چیزا مگه همیشگیه 

یه کاری نکن یه کاری کنم که هر کار کنی نتونی کاری کنی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزدلم غصه نخور سعی کن با داشته هات هرچند کم، شاد باشی بقول خودت هیچی همیشگی نیس پس قدر لحظاتتو بدون خانم گل

عصرانه، دلم یک گوشه‌ی دنج ،در یک کافه می‌خواهد ...!فقط من و تو ...!در ازدحام جمعیت این شهر ،فقط تو را ببینم ...!تو قهوه تعارف کنی ...من غرق در قهوه ای چشمانتطعمِ خوشِ بودنت را بنوشم ...!#من خدا را دارم اللهم صل علی محمد وآل محمد....

نه موندنی نیست،شرایط شما هم موندنی نیست و انشالله این روزا تموم میشه،تو این روزا اطرافیانتو میتونی خوب بشناسی ،منم گدروندم و دوست و دشمنو قشنگ فهمیدم ،

هر چه کنی به خود کنی گر همه نیک و بد کنی

ایشالا ک همیشه همه خوب باشن، من اصلا حسود نیستم ولی من ی دوست دارم هر وقت با نامزدم مساله ای پیش میاد زنگ میزنم درد و دل کنم ی هو وسط درد و دل من میگه وای ک هر چی از خوبی دوست پسرم بگم کم گفتم اصن عجوبه ای ه این بشر و شروع میکنه ب کاراشون گفتن در حالی ک من با نامزدم احساسی بینمون هست ک میدونم سر سوزنی هم ندارن اونا ولی کافیه بگم الان ب فلان مشکل بر خوردیم

نجابت زمانی معنا پیدا میکند که راه دومی هم باشد

هرکس واقعا خوشبخت باشه در پی اثباتش ب دیگران نیست

اگه دیدی یکی داره پز میده بدون یه کمبودی هست

تاکسی خالی بوق میزنه

مراحل روشنفکری در اروپا:                                         1-تحصیلات عالیه2-مدارک معتبر3-مطالعات گسترده4-اطلاعات عمومی بسیار بالا5-جامعه شناسی6-نوشتن کتاب7-نوشتن مقاله8-نظریه های تایید شده9-سفر به نقاط مختلف دنیا10-شخصیت و انسانیت بالا11- احترام به تمامی مذاهب و عقایدمراحل روشنفکری در ایران:1- کشیدن سیگار و خوردن قهوه2-مخالفت با دین و مذهب3-خواندن جملاتی چند از نیچه و...4-طلاق گرفتن5- موزیک خارجی گوش کردن6-سفرهای مكرر به تایلند7-نگهداری از سگ یا گربه و آن را به اندازه فرزنده نداشته عزیز شمردن8-مخالفت با چيزي كه بقيه موافقن9-موافقت با چيزي كه بقيه مخالفن😐😂😂   

منم از وقتی ک ازدواج کردم انگار تو قفسم.ن گردشی ن تفریحی ن سفری...

ای خدا چی بودیم و چی شدیم...

منم گاهی وقتی میبینم اطرافیان مدام تو سفرن با خودم میگم کاش منم...

اصلا بعضی وقتا میگم انتخابم درست بود؟یا قراره زندگیم همینطور یکنواخت  باشه...

من ب تمام ارزوهام میرسم...این ماه باردار میشم.سه قلو.میتونم چهرتون رو تصور کنم عشقای مامان😍😘پسرای من مطمئنم شبیه بابا هستید😍😘 دختر قشنگم مثل خاله زیبا و دوست داشتنی هستی😍😘😍😘دعا کنید بابایی ی شغل مناسب پیدا کنه.🌷از خدا بخواید ک بابا ب حرف من گوش بده.عزیزای دلم خوابتون رو میبینم.مثل فرشته ها میمونید😍پسرای قشنگم خاله خوابتون رو دیده 😍دست عابجی رو بگیرید و باهم بیاید تو دلم.این ماه منتظرتونم.میدونم ک میاید ،من و بابا عاشقتونیم😍😘😍😘😍😘
نه موندنی نیست،شرایط شما هم موندنی نیست و انشالله این روزا تموم میشه،تو این روزا اطرافیانتو میتونی خ ...

خدا کنه کارما حقیقت داشته باشه

من اگه خار میکاشتم تو زمین اینجوری عمرم و میریختم به پاش اون الان گل داده بود....

ماهم هرکی تو فامیل باردار میشه میگه به خواهرت نگین دلش میسوزه حالا خواهرمن از همشون خوشبختتره چون شوهرش مثه کوه پشتشه ودوسش داره همشونم میدونن فقط میخوان یجوری زخم زبون بزنن