2777
2789

بچه ها من خیلی ب این موضوع فک میکنم ک تو این وضع مملکتمون تنها حکومت و مسئولین مقصر نیستن ما خودمونم مردمای تن پرور و تنبلی هستیم بشدت راحت طلبیم عوض انجام ی کاری از راه معمولیش هزار جور دوز و کلک میبافیم که راحتتر ب خواستمون برسیم 

ما خودمون باید فرهنگ سازی کنیم تلاش کنیم برا ساختن کشورمون 

ما آینه نسل آیندمونیم هرکاری ک انجام بدیم هر رویه ای ک پیش بگیریم تو نسل بعدیم ادامه پیدا میکنه پس باید از خودمون شروع کنیم 

کتاب بخونیم ،بچه هامونو مستقل بار بیاریم و...

اینقدر ازین انشاها تو مدرسه نوشتیم... برای حرف عالی هستیم ولی برای عمل نه

دخترکم! اصلا به دنیا آمدی تا حال ساده ی مرا به بهترین حال تغییر دهی... شاید تو همان نشانه ی حول حالنا الی احسن الحال خدایی !

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

احسسسسنت حرف دل منه به شدت قبول ندارم كه ملت تنبل و راحت طلبي هستيم همممون هم همينطوريم 

اگه مسئولین سوئیس رو بیارن اینجا شاید ۲۰ درسد بهبود تو اوضاع ایجاد شه اونم چون کشورمون از لحاظ منابع غنیه اما ۸۰ درصدش ب خودمون وابستس

آره واقعا. نسلهای گذشته حال و آینده رو ساختن و میسازن...

راه و رسم مردن را در مجال زندگانی دنیا نیاموخته ایم. چه گرانبهاست در نظر پروردگار، مرگ پاکان؛ همچنان که چیزهای کمیاب گرانبها هستند. به شما راست میگویم، به راستی من در این جهان به امتیازی آمده ام که تا کنون به هیچ بشری داده نشده حتی به...  ،زیرا خدای ما انسان را نیافرید که در جهان او را باقی بگذارد بلکه او را آفریده است تا در بهشت بگذاردش. 🍀 jesus christ.  به نام قدرت مطلق، نيروى برتر، نيرويى كه قدرتت از شمال تا جنوب و از شرق تا غرب گسترده شده. Angel 

من قرار بود بحث سیاسی نکنم چون یه بار کاربریم پرید اما اینو بگم توی یه طویله یخچال سایدو فرش ابریشمو تی وی ۱۰۰اینچم بزاری بازم طویلس.

دیگه هیچی برام مهم نیس اصن پامو از پتو میارم بیرون بذار جنا بخورن

بیشتر از هر چیز کن نگران سطح علمی و  دانش نسل جدید هستم که واقعا تو دور و بر  خودم دارم میبینم بچه ها چقدر بی خیال و بی سواد دارن بار میان . اول از هر چیز باید خانواده ها با این مقابله کنن. 

اینقدر ازین انشاها تو مدرسه نوشتیم... برای حرف عالی هستیم ولی برای عمل نه

بخدا سخت نیس حرفو عمل کردن از فردا هرکدوممون ی کتابو شروع کنیم یکم مطالعمونو بیشتر کنیم میتونیم آروم آروم کشورمونو بسازیم

من قرار بود بحث سیاسی نکنم چون یه بار کاربریم پرید اما اینو بگم توی یه طویله یخچال سایدو فرش ابریشمو ...

😲😂😂😂

راه و رسم مردن را در مجال زندگانی دنیا نیاموخته ایم. چه گرانبهاست در نظر پروردگار، مرگ پاکان؛ همچنان که چیزهای کمیاب گرانبها هستند. به شما راست میگویم، به راستی من در این جهان به امتیازی آمده ام که تا کنون به هیچ بشری داده نشده حتی به...  ،زیرا خدای ما انسان را نیافرید که در جهان او را باقی بگذارد بلکه او را آفریده است تا در بهشت بگذاردش. 🍀 jesus christ.  به نام قدرت مطلق، نيروى برتر، نيرويى كه قدرتت از شمال تا جنوب و از شرق تا غرب گسترده شده. Angel 

بخدا سخت نیس حرفو عمل کردن از فردا هرکدوممون ی کتابو شروع کنیم یکم مطالعمونو بیشتر کنیم میتونیم آروم ...

میدونی کتاب چنده؟؟؟😕

دیگه هیچی برام مهم نیس اصن پامو از پتو میارم بیرون بذار جنا بخورن

یه حکایتی هست میگه:10تا آدم که9تاشون خنگن و یکیشون عاقل. اون یه عاقل رو میارن میذارن رئیس و بالادست اون9تا خنگ اما توی مملکت ما برعکسه 9تاشون عاقلن، یکی شون خنگ. اون خنگول رو میارن میذارن بالاسر9تا عاقل دیگه

نترسم که با دیگری "خـو" کنی                                     تــو با من چه کردی که با " او" کنی... 🙂💔
تا مسئولا بی لیاقت هستن ما هیچ کاری نمیتونیم بکنیم صدامونو خفه میکنن کاری هم کنیم اعدام و زندان حرف ...

تو بی کفایتی مسئولین ک شکی نیس اما من میگم حداقل خودمون تلاشمونو کنیم