2777
2789
چشم عزيزم حتما. بخاطر تشخيص اشتباه سونوگرافي دكترم گفته بود استراحت نميخواد. حالا فردا بايد دوباره ب ...

تشخیص سونوگراف اشتباه نبوده چون من سونوی قبلیتونو دیدم که نوشته بود هماتوم 23 دارین پیش یکی از ساک بارداری

احتمالا دکترتون کم تجربه و یا بی تفاوت بوده

تشخیص سونوگراف اشتباه نبوده چون من سونوی قبلیتونو دیدم که نوشته بود هماتوم 23 دارین پیش یکی از ساک ب ...

اخه اون ساك دوم بود كه جنين رشد نكرده بود واسه همين دكتر گفت استراحت نميخواد اگه ساك اولت هماتوم داشت ميگفتم استراحت كن. ولي سونو امروز بعد دو هفته نوشته ساك اول هماتوم داره ساك دوم نداره و جنين هم توش نيست. برعكس سونوي اول. بعدم ميگه شايد دفعه پيش اشتباه تايپ كرديم. به همين راحتي

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه اون ساك دوم بود كه جنين رشد نكرده بود واسه همين دكتر گفت استراحت نميخواد اگه ساك اولت هماتوم داش ...

عزیزم اگه تهرانی برو سونو گرافی قایم مقام توی میرزای شیرازی.خیلی خیلی دقیقه

خدایا شکرت