2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم امروز رفتم غربالگري مرحله دوم دادم ي چيزيش مورد داره رفتم ب دكترم نشون بدم نبود امروز انقد عصباني شدم كه خدا ميدونه ولي مجبورم صبر كنم تا فردا 

خدايا ممنون كه هميشه حواست بهم هست

عزیزم نگران نباش من ازهفته 6بارداری تا 12هماتوم داشتم اول کوچیک بود وبعد بخاطرخونریزی وجفت پایینم هماتوم بزرکترشد وبه 44در19mmرسید ولی بااستراحت مطلق ومراقبت زیاد واستفاده ازشیاف خداروشکر جذب شد نگران نباش عزیزم سن بارداریت بالاتر بره کم کم جذب میشه واندازه هماتومت متوسطه استراحت مطلق باش 

عزیزم نگران نباش من ازهفته 6بارداری تا 12هماتوم داشتم اول کوچیک بود وبعد بخاطرخونریزی وجفت پایینم هم ...

سونوگراف احمق تو سونوي اول اشتباه گفته بود واسه همين دكترم بهم استراحت نداد فقط شياف داد. الان تو سونوي دوم بزرگتر شده. حالا فردا بايد دوتا سونو رو ببرم دكتر

شياف استفاده كردم ولي اصلا استراحت نداشتم. هماتومم از دو هفته پيش بزرگتر شده

ریسک نکن استراحت نکنی ممکنه تبدیل به خونریزی شدید بشه

همینکه بزرگتر شده نشانه ی خوبی نیست..اگه استراحت کنی کم کم کوچیک میشه و از بین میره

عزیزم هرطور شده استراحتو داشته باش

ریسک نکن استراحت نکنی ممکنه تبدیل به خونریزی شدید بشه همینکه بزرگتر شده نشانه ی خوبی نیست..اگه استر ...

چشم عزيزم حتما. بخاطر تشخيص اشتباه سونوگرافي دكترم گفته بود استراحت نميخواد. حالا فردا بايد دوباره برم ببينم چي ميگه