2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره عزیزم ممکن استرس و فشار روحی داشته باشه یا بختطر مشغله زیاد  منم شوهرم اینحور بود همش یجور ...

اخه دلیلش رو هم نمیگه فقط میگه منکه کاری باهات ندارم مشکلت چیه؟ هرچی میگم مشکل همینه که هیچ توجهی نداری اصلا گوش نمیده فقط با گوشیش سرگرمه

مامان دوتا دختر گلی 
اخه دلیلش رو هم نمیگه فقط میگه منکه کاری باهات ندارم مشکلت چیه؟ هرچی میگم مشکل همینه که هیچ توجهی ند ...

چی بگم والا منکه همین مشکلو داشتم با شوهرم حرف زدم اونم اول میگف منکه کاریت ندارم بعد گف من اعصابم نمیکشه حوصلم نمیکشه تو خودتو بذا جا من بااینهمه فکروخیال چه حالی میشی فهمیدم مشکلش چیه و سعی کردم تو خونه یحوررفتارکنم که تو خونه و کنار من یکم حالش خوب باشه

چی بگم والا منکه همین مشکلو داشتم با شوهرم حرف زدم اونم اول میگف منکه کاریت ندارم بعد گف من اعصابم ن ...

والا میاد خونه کلی انرژی جمع میکنم که سرحالش بیاره ولی با رفتارش کلا میخوره تو ذوقم پنچر میشم😢

مامان دوتا دختر گلی 
والا میاد خونه کلی انرژی جمع میکنم که سرحالش بیاره ولی با رفتارش کلا میخوره تو ذوقم پنچر میشم😢

شما اخلاق همسرتون رو خوب بلدی و میدونی چه جوری برخورد کنی. 

دریا ارامش بخش دلهاست
30 سال 

خب .احتمالا بخاطر استرس هست ولی اگر این موضوع مدت زیادی میگذره با یه دکتر اورولوژیست هم مشورت کنه حتما به امید خدا جواب میگیرید .و دیگه رفع سردی میشه به امید خدا