2777
2789
عنوان

لطفا

74 بازدید | 7 پست

من تو سونو انومالي متوجه شدم سر جنين هيدروسفاليه و گفتن سقط و من تو هفته ي ٢٠سزارين كردم و جنين رو جدا كردن من سونو گرافي رستاك رفتم كه اونم گفته بود سقط ازش پرسيدم بازم اين اتفاق ميفته تو بارداري بعديم گفت نه دكتر شيرازي هم گفت نه بعد سقط اسيد فوليك بخور اقدام كن  ٣تا ٦ماه بعد از ٢تا دكتر ديگم پرسيدم ميگن ديگه اين اتفاق نميفته ميگن ژنتيكم نيست خيلي بعيده البته منو همسرم نسبتي نداريم سنمونم بالا نيست هردومون حالمون بده فقط يه بچه حالمونو خوب ميكنه دوست داريم بچه داري بشيم ولي من ميترسم خداي نكرده زبونم لال تكرار بشه شما خواهرانه راهنماييم كنين كسي مثل من نديدين؟

سلام.

نگران نباشید به امید خدا بچه دار میشید.ولی قبلش فکر کنم یک سری ازمایش تحت نظر پزشکتون باید بدید.بعد اقدام کنید .اجازه بدید بدنتون و روحتون استراحت کنه یه مدت 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط بسپاربخدا .استراحت کن تودتو تقویت کن و باردارشو اصلاهم نترس.من سپاردم به خدا.اگخ خودش بخواد همه چی درسته.من عید میخوام اقدام کنم.هر زوز فولیک اسید ۵میلی بخور.به چیرای خوب فکر کن فقط.

سلام عزیزم درکت میکنم گند ترین و مزخرف ترین حالته ممکنه.من با شوهرم فامیلم و هیدروسفالی داشت بچم .۱۸ ...

سلام عزيزم من با شوهرم فاميل نيستيم دكترا ميگن ژنتيك بعيده ولي بايد برم كلي هزينه ي ازمايشاي ژنتيك ميشه من چون رحمم دوشاخ بود طبيعي نميتونستم دكترم گفت به رحمت فشار مياد خودمم نميخواستم ببينم راستش خيلي ميترسم بعضيا تو نت گفتن ممكنه تكرار شه  ديگه طاقته اين همه دردو ندارم

سلام عزيزم من با شوهرم فاميل نيستيم دكترا ميگن ژنتيك بعيده ولي بايد برم كلي هزينه ي ازمايشاي ژنتيك م ...

من برا ژنتیک رفتم گفتن ۱۶میلیون میشه.بعده کلی تحقیق دکتر فرهود یه مرفسوره ژنتیک هست پدر علم زنتیک تو ایرانه منو راحت کرد با حرفاش.گفت دخترم ۷۰ ۸۰ درصد اتفاقی بوده و زنتیک نیست.برو ۵یا۶ماه دیکه باردارشو اگه دوباره تکرارشد بیا اون وقت ازت ازمایش بگیریم الان جوون هستی میتونی شانستو امتحان کنی ۲۸ سالنه من.گفت ۴۰ سالت تیست که برا بارداری عجله کنی .

من برا ژنتیک رفتم گفتن ۱۶میلیون میشه.بعده کلی تحقیق دکتر فرهود یه مرفسوره ژنتیک هست پدر علم زنتیک تو ...

جدي ؟؟به منم چندتا دكتر همينو گفتن البته من شهرستانم ولي اومدم تهران به محض اينكه گفتن بچه مشكل داره چندتا دكتر بهم گفتن دوباره باردار شو پيش نمياد ولي نميتونم خودمو راضي كنم خيلي سخته شوهرمم ميگه زودتر اقدام كنيم