بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
وا دکترت چرا اینو گفته؟ ازش میپرسیدی خانمی میوم هادکدوم قسمت هستن و سایزشون چقدره
سلام عزیزم، دوتا میوم 2و 1 سانتی توی دیواره رحم،هفته پنجم بارداری یدون بود اینترامورال و 6 میلیمتر بود، هفته 10 که سقط بارداری پوچ داشتم سونو گفت دوتا میوم اینترامورال دو و یک سانتی در دیواره رحم داری
سلام عزیزم، دوتا میوم 2و 1 سانتی توی دیواره رحم،هفته پنجم بارداری یدون بود اینترامورال و 6 میلیمتر ب ...
گلم منم دوتا دارم تقریباً سه سانت ،یکیش تو جدار خلفی رحم و اونیکی دقیق نمیدونم کجاست ،ولی از حرف دکترت نگران شدم که گفته تو سه ماه سوم بارداری احتمال سقط هست ،من خودم ی سقط داشتم ،همش استرس دارم برای بعدی...
تو دوماهگی سقط شد، هفته قبلش سونو که شدم جنین بود ضربان هم داشت اما ی هفته بعدش افتادم به لک و خونریزی و سقط شد،بعد از چند ماه که رفتم پیگیری کردم و آز دادم فهمیدم که مشکل انعقاد خون هست و باید تو بارداری بعدیم آنوکسپارین تزریق کنم البته به گفته دکترم
منم دیگه از بارداری میترسم، چیزایی پیدا شده تو بارداری که ادم شاخ در میاره،فقط با نزر و نیاز صلوات باید این 9ماه رو طی کرد؟ از وقتی میفهمی بارداری تا وقتی بدنیا بیاد تمامش استرسه