2777
2789

من دوتا میوم دارم دکتر گفت احتمال سقط در سه ماهه دوم هست    

قبلا خوش میگذشت... ولی الان خوشم که میگذره...

من داشتم

داخل خوده رحم بود

الحمدلله الان دخترم دوماهشه

الحمدلله

توكل كن ب خدا 

نماز درد را از بدنمان دور مي كند و سختي هاي روزگار را آسان مي كند و اگر با دعا همراهش كنيم ديگر چيزي محال نيست ب اذن الله 😍😍

مال من ٦سانت بود،اصلا نترس

تازه اولين دكتري ك رفتم گفت خيلي ها اندازه هندونه تو شكمشونه و چيزي نميشه

نماز درد را از بدنمان دور مي كند و سختي هاي روزگار را آسان مي كند و اگر با دعا همراهش كنيم ديگر چيزي محال نيست ب اذن الله 😍😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من داشتم داخل خوده رحم بود الحمدلله الان دخترم دوماهشه الحمدلله توكل كن ب خدا 

خداروشکر خداحفظش کنه هیچ دارویی مصرف نکردی اجی ، زایمانت طبیعی بود؟

خداروشکر خداحفظش کنه هیچ دارویی مصرف نکردی اجی ، زایمانت طبیعی بود؟

اره بخاطر فيبروم طبيعي بهتره

ن دارو نميخواد مگر اينكه مشكلي باشه 

وا دکترت چرا اینو گفته؟ ازش می‌پرسیدی خانمی میوم هادکدوم قسمت هستن و سایزشون چقدره

سلام عزیزم، دوتا میوم 2و 1 سانتی توی دیواره رحم،هفته پنجم بارداری یدون بود اینترامورال و 6 میلیمتر بود، هفته 10 که سقط بارداری پوچ داشتم سونو گفت دوتا میوم اینترامورال دو و یک سانتی در دیواره رحم داری

سلام عزیزم، دوتا میوم 2و 1 سانتی توی دیواره رحم،هفته پنجم بارداری یدون بود اینترامورال و 6 میلیمتر ب ...

گلم منم دوتا دارم تقریباً سه سانت ،یکیش تو جدار خلفی رحم و اونیکی دقیق نمی‌دونم کجاست ،ولی از حرف دکترت نگران شدم که گفته تو سه ماه سوم بارداری احتمال سقط هست ،من خودم ی سقط داشتم ،همش استرس دارم برای بعدی...

گلم منم دوتا دارم تقریباً سه سانت ،یکیش تو جدار خلفی رحم و اونیکی دقیق نمی‌دونم کجاست ،ولی از حرف دک ...

اجی سقطت چند ماهه بود و بخاطر چی؟

اجی سقطت چند ماهه بود و بخاطر چی؟

تو دوماهگی سقط شد،  هفته قبلش  سونو که شدم جنین بود ضربان هم داشت اما ی هفته بعدش افتادم به لک و خونریزی و سقط شد،بعد از چند ماه که رفتم پیگیری کردم و آز دادم فهمیدم که مشکل انعقاد خون هست و باید تو بارداری بعدیم آنوکسپارین تزریق کنم البته به گفته دکترم

تو دوماهگی سقط شد،  هفته قبلش  سونو که شدم جنین بود ضربان هم داشت اما ی هفته بعدش افتادم ب ...

خب اجی پس ربطی به میوم ها نداشته، دکتر بهم گفت تو سه ماهه دوم احتمال سقط هست که اونم با کمک.دارو پیش گیری میکنن، البته هردکتری یه چیزی میگه، 

منم دیگه از بارداری میترسم، چیزایی پیدا شده تو بارداری که ادم شاخ در میاره،فقط با نزر و نیاز صلوات باید این 9ماه رو طی کرد؟ از وقتی میفهمی بارداری تا وقتی بدنیا بیاد تمامش استرسه