2777
2789
این نوع تریویید مخصوص بارداریه یعنی اکثرا بعد زایمان رفع میشه دکتر عدد برو قرص بخور حله.

موافقم ،دقیقن برای منم اینطور بود

💙💙💙💙💙💙گروه آبی 💙 💙💙💙💙💙(وزن شروع 95)(,وزن فعلی74)💞💞💕 سرگروه مهربونم آسنات99💓💕💞در حال حاضر برای مدتی تثبیت هستم‌

عزيزم حالت خوبه واقعا؟

مگ سال ٤٠ الان

باااينهمه تكنولوژي و قرص و درمان ب فكر سقطي 

اونم ب خاطر تيروييد كم كار

منم تقريبا از همون ٥هفتگي اينطورام متوجه كم كاري تيروييد شدم

از همون موقع هم قرص مصرف كردم تااالان ك ٢٨ هفته ام

اينهمه ادم هم داشتن تو بارداري

اگر شما درست درمان شي و درست بخوري قرص هاتو

هيچچ ربطييييييييييي ب هوش بچه نداره

تروخدا مثل زناي دهه ٣٠فكر نكنيد.

ما گذشتیم و گذشت آنچه تو با ما کردی…

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جاری من الان بارداره وتیروییدشم کم کاره الانم داره قرص میخوره نترس قرصاتو بخوری مشکلی پیش نمیاد

خداوندا من در کلبه فقیرانه خود چیزی دارم که تو در عرش کبریایی خود نداری من همچون تویی دارم وتو چون خود نداری

واااا چه سریعم به سقط فکرمیکنی.من سردختراولم گرفتم سراین یکی هم دارم.اکثرا توبارداری کم کاری تیرویید میگیرن.اگه دکترت ناامیدت کرده عوضش کن یعنی چی این چه دکتریه اصلا چیزخاصی نیست قرص میخوری تنظیم میشه.من روزی نصف قرص میخورم الان تنظیم شده ولی خب بازم بایدتاآخربخورم

💜خدابامن است💜خوشحال میشم مهمون پیجم باشی😍    sheri.life_style 
من دو تا بارداریمم کم کاری داشتم قرص میخوردم  وتحت نظر بودم بچه هامم الان سالمند وباهوش.نگران ن ...

اندازه من بالا بود؟ دکتر زنان گفت خیلی بالاست. شما تو بارداری فهمیدید؟ یعنی تا الان روش تاثیر نذاشته😢

من قبل بارداریم فهمیدم ودوز دارو را دکترم تغییر میداد .باید به دکتر متخصص غدد مراجعه کنی تا تحت نظرش ...

من پریودم منظم نبود آخرین سیکلم ۴۷ روز بود دکتر سونو واژینال کرد گفت احتمال زیاد هفته ۶

سلام ،عزیزم من هم داشتم و همون دکتر خودم برام روزی یک عدد قرص تجویز کرد ،ولی من هرماه با ازمایش چک م ...

سلام. عزیزم شما کی فهمیدی تو بارداری یا قبل بارداری؟ و اینکه مال شما چقد بود تی سی اچ؟

قرص لووتیروکسینتو بخور دکترم برو تحت نظر باش با غربالگری هایی که انجام میدن اگه خدای نکرده مشکلی باش ...

ی آزمایش تخصصی برای تیرویید دادم فردا جوابش میاد پس فردا میرم متخصص غدد تا ببینم نظر اون چیه

البته از امروز ناشتا ی دونه قرص ۱۰۰ داده میخورم