2777
2789
عنوان

غش کردن واز هوش رفتن کودک

6149 بازدید | 20 پست

سلام دوستان .برادرزادم ۲۰ ماهه است وقتی سرش به جایی میخوره بیهوش میشه رنگش زرد میشه ودورلبش کبود میشه ودندونش پشت هم میفته علتش چیه از یکسالگی تا به سرش ضربه میخوره ومیفته  اینجوری میشه بعضی دکترا میگن خوب میشه تا سه سالگی ونیاز به پیگیری نیست ولی ما خیلی نگرانیم کسی اطلاعاتی تو ابن زمینه نداره؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا حالا مغز و اعصاب کودکان نبردید؟؟؟

نکند فکر کنی در دل من مهر تو نیست❤.                     گوش کن! 👂نبض دلم زمزمه اش با تو یکیست.                          😊😊😊😊☺☺☺☺😄😄😄😄                                                                                                    هرگز ننشین متر بزن خوبی خود را😉                         اندازه ی خوبی به ندانستن آن است❤☺

چقدمگه بچه سرش به این ور و اون ور میخوره که میگی هروقت میخوره غش میکنه ??

بیشترمواظبش باشن طفل معصومو

غزه آزمون انسانیت ... باید وصیت نامه ی 💕 حاج قاسم 💕 را چندین بار خواند ، قبل از اینکه بزرگترین فرمانده نظامی جهان را از دست داده باشیم ، عارفی وارسته و سیاستمداری بصیر و ذوب در انقلاب را از دست داده ایم و اکنون ماییم و راه او و آنچه که او نوشته بود : خامنه ای عزیز را عزیز جان خود بدانید ، حرمتش را حرمت مقدسات بدانید .

نمیدونم میگن احتمالا ریسه هست که تو بعضی بچه ها وجود داره وسه سالگی خودبه خود خوب میشه 

ان شاالله که همین باشه وبه زودی خوب بشه

غزه آزمون انسانیت ... باید وصیت نامه ی 💕 حاج قاسم 💕 را چندین بار خواند ، قبل از اینکه بزرگترین فرمانده نظامی جهان را از دست داده باشیم ، عارفی وارسته و سیاستمداری بصیر و ذوب در انقلاب را از دست داده ایم و اکنون ماییم و راه او و آنچه که او نوشته بود : خامنه ای عزیز را عزیز جان خود بدانید ، حرمتش را حرمت مقدسات بدانید .

چقدمگه بچه سرش به این ور و اون ور میخوره که میگی هروقت میخوره غش میکنه ?? بیشترمواظبش باشن طفل معصو ...

از یکسالگی تا حالا ۵ شش بار افتاده و هر دفعه تا نیم ساعت این حالت بهش دست میده 

نه تا حالا نبردن چون تو شهر خودمون نداره وباید بریم شهرهای اطراف دیگه که پنج ساعت راهه 

عضی وقت ها حس میکنم من خیلی حساسم ولی خودمو ترجیح میدم به پدر مادرهای که خیال آسوده و خونسرد هستن

شما بگو فاصله یک روز وقتی این علایم هست باید نشون متخصص داد

من پسرم زیر یکسال که بوذ چند بار که از خواب پرید شی حس کردم هوشیاریش کمه بهترین مغز و اعصاب تهران بردمش تا ده شب نشستم تا نوبتم شه و نوار مغز و ....

خداروشکر مشکلی نبود و دکتر گفت حساسیت من زیاد هست

ولی من میگم حساسیت من زیاد باشه و پیگیر باشم خیلی بهتر از پشت گوش انداختن هست

میدونم راه دوره

ولی پدر و مادر وظیفشون هست

پسر خاله من دخترش مریض بود ماهی یک بار از تبریز میاوردش تهران دور از حون همه

انشالله که مشکلی نیست ولی یه متخصص مغز اطفال ببرن

نکند فکر کنی در دل من مهر تو نیست❤.                     گوش کن! 👂نبض دلم زمزمه اش با تو یکیست.                          😊😊😊😊☺☺☺☺😄😄😄😄                                                                                                    هرگز ننشین متر بزن خوبی خود را😉                         اندازه ی خوبی به ندانستن آن است❤☺
عضی وقت ها حس میکنم من خیلی حساسم ولی خودمو ترجیح میدم به پدر مادرهای که خیال آسوده و خونسرد هستن ...

والا‌ الانم من فقط خیلی نگرانم  وگرنه خودشون اندازه ی من نگرانی ندارن فکر کنم،  چون خودشون که میگن چیز مهمی نیس دکتر گفته خودش خوب میشه منم چون امروز خودم دیدم این حالت بهش دست داد ونیم ساعت بچه بیهوش بودخیلی  ترسیدم گفتم اینجا بپرسم شاید کسی تجربه ای چیزی داشته باشه