2777
2789
عنوان

همچین کسی رو می شناسید ؟

139 بازدید | 16 پست

آدمهایی که پشت مذهبی بودن افراطی خودشون بیماری های روانیشونو پنهان می کنن و آزار می دهن آدمها رو دیدید؟ افراطی گری در مذهب دارن ولی عاطفه ندارن رنج و درد آدمهار رو زیاد می کنن و به شدت خودخواه هستن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منظورم مذهبی افراطی متظاهر بود بیشتر  

بله

همسایه ما

گاهی در خونه ما میزنه

به مامانم در مورد اینکه من دیشب ساعت یک اومدم تذکر میده

مادرم هم مودبه و مذهبی روش نمیشه بگه به شما چه

در مورد حجاب من 

سفر رفتن من

ارایش خواهرم

در مورد همه چی گیر میده

و به نظرم بدخواه هست چون از خبر خوش بقیه خوشحال نمیشه و سعی میکنه عیب همه رو با ادای مذهبی بگه

در حقیقت همسر ایشون در جوانی ترکش کرده و ایشون بشدت مخالف خوشحال بودن دختران جوان هستن چون خودشون محروم بودن ولی از مذهب استفاده میکنه برای ابراز بدخواهی اش

سایت از صدا پر است و از حرف خالی...

بله همسایه ما گاهی در خونه ما میزنه به مامانم در مورد اینکه من دیشب ساعت یک اومدم تذکر میده مادر ...

به نظر من عقده اس ! من نمی دونم کسی که خودشو پشت مدهب قایم می کنه و شدیدا اهل نماز و قرانه ! عقده چی داره ! متاسفانه برای من از نزدیکانمه ! فقط تو قران و نمازه !!!! بعدش یه کمکی ازش می خوای منت می ذاره اذیت م یکنه می گه هیچ کس با من کار نداشته باشه

به نظر من عقده اس ! من نمی دونم کسی که خودشو پشت مدهب قایم می کنه و شدیدا اهل نماز و قرانه ! عقده چی ...

دیدی اکثرا زبان خیلی نیش داری هم دارن

ادم روش نمیشه بهشون چیزی بگه

به شدت زبون تلخی داره ! باز همسایه رو می شه کاریش کرد ولی نزدیکان چی ؟ 

نمیتونی بهش بگی من معیارم رضایت خداست و از زبان تلخ بیزارم؟

توی گوشش بگو

چون خودش میدونه زیر مذهب قایم شده نمیره به کسی بگه حرفت رو و ازت دوری میکنه

نمیتونی بهش بگی من معیارم رضایت خداست و از زبان تلخ بیزارم؟ توی گوشش بگو چون خودش میدونه زیر مذهب ...

حاشا می کنه می گه من اینطوری نیستم و بعد می گه به خدا واگذارت می گذارم نفرینت می کنم و .... 

خدا به دادت برسه

آره خیلی سختمه ! باورت می شه مامانم اینطوریه ! دارم کارمو از دست می دم به خاطر رفتاراش به هیچ کس هم جرات ندارم بگم ! اگر به شوهرم بگم جنگ راه می افته 

آره خیلی سختمه ! باورت می شه مامانم اینطوریه ! دارم کارمو از دست می دم به خاطر رفتاراش به هیچ کس هم ...

وای مامان خیلی سخته

ازش دوری کن تا حدی که نتونه بهانه بگیره که ازم دروی

در حد لازم معاشرت کن

و ابدا نذار همسرت بفهمه

وای مامان خیلی سخته ازش دوری کن تا حدی که نتونه بهانه بگیره که ازم دروی در حد لازم معاشرت کن و اب ...

شوهرم که فهمید باهاشون قطع رابطه کرده ! این قدر به همسرم پرخاش کرد ! همیشه ازم می پرسه بعد حرفامو می کوبه تو سرم جدیدا هم اینطوری شده آدم کیو داره به غیر از مادر که باهاش درد و دل کنه درد و دلام الان شده خنجر ! جلوی همه تاو دعوا گفت برو سرکار من بچه تو نگه می دارم الان این بچه نگه داشتن شده بلای جونم به خدا 

شوهرم که فهمید باهاشون قطع رابطه کرده ! این قدر به همسرم پرخاش کرد ! همیشه ازم می پرسه بعد حرفامو می ...

عزيزم هركز بد مادرت يا خانواده ات رو به شوهرت نكو. سو استفاده ميكنه. خوب بكو مامان مكه خودت نكفتي نكه ميدارم بري سر كار؟ خوب الان نكه دار منم برم سر كار. 

تانريم يالنيزجا سندن رجا ادييوروم ..... يارديم اد بانا........