2777
2789

تو تاپیک های قبل توضیح دادم به شوهرم شک کردم که با زن سابق در ارتباطه ذهنم بدجور درگیره 2 روزه   به دختره پیام بدم یا نه؟؟؟؟؟؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آره حتما حتما پیام بده هرکاری رو تو نطفه خفه کن ادامه پیدا کنه بدتر میشه

قیافه من😑😑🔫وقتی تو تاپیک خانومای باردار میرم ... از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره 😑🔫تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه 😑🔫 یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه😑🔫 موز خوردم بچم نیوفته . کشمش خوردم بچم فلان نشه . یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه . مادرشوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی ..مگه چند روزه دیگه داری تا زایمان ؟ دوهفتمه عزیزم😑😑😑🔫

نه شما جایگاه خودتو به عنوان همسر داری

اون خانم کنجکاو بوده نگاهی بندازه همین

عکس دو نفره از خوشیهاتون بیشتر بزار 

میره پی کارش 😊

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️https://www.ninisite.com/discussion/topic/7503866/%D8%AE%D8%A7%D8%B7%D8%B1%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86?page=1

به شوهرم گفتم الان چک کردم دیدم حذف شده 

ولی مطمئنم با هم قرار داشتن روز جمعه ای که من برنامه شون رو بهم زدم

دیدم داشت به یکی پی ام میداد ولی بعدش همه رو پاک کرده بود تو گوشیش چیزی ندیدم

زیر بار نمیره میگه من ذهنم منفیه 

میگه من کاری نمیکنم

ولی دلم آروم نداره

شما برو به شوهرت پیام بده چرا درخواست زن سابقش قبول کرده

کلی بحث کردم میگه من قبول نکردم خودش امده 

حرف مفت میزنه 

ولی بهش پیله نکردم 

میخوام مطمئن شم با این زنیکه بوده یا من اشتباه میکنم

اینستاشو رو گوشی خودت نصب کن بی دردسر سر در میاری.البته اگه رمزشو میدونی.اگه نمیدونی هم بگم چی کار کنی

جهل و تعصب آنقدر قدرتمند است که میتواند جنگ را به صلح،و بردگی را عین آزادی جلوه دهد.