2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اصولا شفته میشه

هر کو نکاشت مهر و ز خوبی گلی نچید، در رهگذار باد نگهبان لاله بود ... نیچه معتقد است فلاسفه فیلسوف متولد میشوند، روح حقیقت طلبی و علاقه مندی به تجزیه و تحلیل و حل مشکلات و تفکر نقادانه را میتوان در فرد با آموزش پروراند، اما برای بعضی از آدمها حقیقت خیلی مهم است، درست بودن و خوب بودن معنایی بسیار قوی برای برخی از افراد دارد، من هم چنین آدمی هستم من همیشه خیلی مشتاق بوده و هستم که بدانم بالاخره کدام حرف درست است و کدام نیست، زیر بار حرف زور رفتن برای من بسیار دشوار است.

اولش آب استامبولی باید به اندازه یک بند انگشت روی برنج رو بگیره نه بیشتر، اگه بیشتر باشه شفته میشه 

ای فرزند آدم، من به هرچه بگویم《باش》میشود مرا درآنچه به تو فرمان داده ام فرمانبردار باش تا کاری کنم که به هر چی بگویی《باش》 بشود. حدیث قدسی

یکی دوتا پیاز خلال کن خوب ک سرخ شد گوشت چرخکرده بهش بزن، و آویشن اضافه کن

اینم ک سرخ شد حالا لوبیا سبز و اگه خواستی یکمم سویا بزن.. باز سرخشون کن ..حالا یکی دوقاشق رب و بعد زردچوبه و پودرکاری و فلفل سیاه بزن..دو سه دقیقه آخرم شوید اضافه کن

برنجم ک آبکش کردی (وقتی آبکشش کن که یه رگ برنج‌مونده باشه و توی آبشم نمک و روغن و یه چندقطره آبلیمو بریز)و ریختی تو صافی این مواد رو بهش اضافه کن و تو صافی هم بزن 

ته قابلمه رو روغن بریز بعد کنجد بعد سیب زمینی نگینی بعد برنجی ک تو صافی با مواد قاطی کردی

آخرشم دوسه قاشق دمکرده ی زعفران بکش روش و درشو ببند

من اهل روغن ریختن رو برنج نیستم مگر روغن کرمانشاهی.خواستی قبل سرو یکم روغن داغ کن بکش روش

مراحل روشنفکری در اروپا:                                         1-تحصیلات عالیه2-مدارک معتبر3-مطالعات گسترده4-اطلاعات عمومی بسیار بالا5-جامعه شناسی6-نوشتن کتاب7-نوشتن مقاله8-نظریه های تایید شده9-سفر به نقاط مختلف دنیا10-شخصیت و انسانیت بالا11- احترام به تمامی مذاهب و عقایدمراحل روشنفکری در ایران:1- کشیدن سیگار و خوردن قهوه2-مخالفت با دین و مذهب3-خواندن جملاتی چند از نیچه و...4-طلاق گرفتن5- موزیک خارجی گوش کردن6-سفرهای مكرر به تایلند7-نگهداری از سگ یا گربه و آن را به اندازه فرزنده نداشته عزیز شمردن8-مخالفت با چيزي كه بقيه موافقن9-موافقت با چيزي كه بقيه مخالفن😐😂😂   
اره ..فرقی نمیکنه یه جوربهم بگین که خوشمزه بشه وشفته نشه وخام نمونه..اگربلدین

اگه آبکش درست میکنی یه کوچولو زودتر از روی گاز بردار و آبکشش کن.بخاطر آب مواد لای برنجت

واسه من اصلا شفته نمیشه

عاشقی را باید از شاملو یاد گرفت....به آیدا میگفت: خدای کوچک من❤
اره ..فرقی نمیکنه یه جوربهم بگین که خوشمزه بشه وشفته نشه وخام نمونه..اگربلدین

كته رو هر چى كمتر اب بريزى برنجت شفته نميشه

زن داداش دوستم بدون گوشتو كه ميخواست درست كنه گوجه هارو رنده ميكرد و تفت ميداد و بهش رب و أدويه هم ميزد بعد اب ميريخت و جوش كه ميومد برنجو ميريخت و كته درست ميكرد. 

اگه نسبت مايع غذا و برنج هم تناسب داشته باشه شفته نميشه

من هر وقت تو لوبيا پلوهام مايه رو بيشتر بريزم برنج شفته ميشه